Honnan tudjam mennyi pótlást kell adni a 6 hetes babának?
Annyit, amennyit ő maga eszik. Ha már nem kell neki, akkor úgysem eszik többet, elhúzza a fejét.
Ha van elég tej, nem kell feltétlenül pótlás, az anyatejnél nincs jobb a gyereknek!
Nekem csak 10 napig kellett pótolni, hogy nehogy behipózzon a gyerek, mert inzulinos cukros voltam, na mindegy...
és úgy kellett csinálnom, hogy egyik cici, másik cici, 15-15 perc, és utána gyorsan belenyomtam a tápszert.
ez azért lényeges, hogy dolgozzon meg az anyatejért, és ettől persze beindul a tejelválasztás is rendesen.
És onnan tudtam, hogy mennyi, hogy megcsináltam egy adagot, amit javasolt a doboz, és megivott, amennyi kellett neki.
Amikor már volt elég tejem, akkor már nem ivott a tápszerből.
Sokat legyen cicin, igyál tejszaporító teát.
Szerintem keverni a kettőt hasfájáshoz vezethet, de még mindig jobb, mintha nem lenne egyáltalán tejed.
Kitartást kívánok!
És buék-t is!
Honnan tudod, hogy nem elég a tejed? Mik a tünetek?
Szoptasd meg mindkét cicből, akár vissza is teheted az elsőre, aztán vissza a másodikra..., és ha még mindi éhes marad, akkor adj csak pótlást. Viszont szkítsd meg a pótlás adását néha, hogy lásd, valóban éhes- e még, vagy "csak" a szoási igényét elégíti ki, mert ha már nem éhes, attól még sajnos megehet soksok pótlást, éppen a szopási igénye miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!