Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Honnan tudjam mennyi pótlást...

Honnan tudjam mennyi pótlást kell adni a 6 hetes babának?

Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Annyit, amennyit ő maga eszik. Ha már nem kell neki, akkor úgysem eszik többet, elhúzza a fejét.

Ha van elég tej, nem kell feltétlenül pótlás, az anyatejnél nincs jobb a gyereknek!

2013. jan. 1. 16:52
 2/5 anonim válasza:
Minek pótlás ha van elég tejed?Ha meg nincs elég vagy valami gond van a szoptatással akkor feltétlenül üljetek le a szoptatós tanácsadóddal!Ő dönti el,hogy mennyi hozzátáplálás kell ha egyáltalán szükség van rá.
2013. jan. 1. 18:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Pont hogy nincs elég a dokinő mondta hogy adjak neki.
2013. jan. 1. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem csak 10 napig kellett pótolni, hogy nehogy behipózzon a gyerek, mert inzulinos cukros voltam, na mindegy...

és úgy kellett csinálnom, hogy egyik cici, másik cici, 15-15 perc, és utána gyorsan belenyomtam a tápszert.

ez azért lényeges, hogy dolgozzon meg az anyatejért, és ettől persze beindul a tejelválasztás is rendesen.

És onnan tudtam, hogy mennyi, hogy megcsináltam egy adagot, amit javasolt a doboz, és megivott, amennyi kellett neki.

Amikor már volt elég tejem, akkor már nem ivott a tápszerből.

Sokat legyen cicin, igyál tejszaporító teát.

Szerintem keverni a kettőt hasfájáshoz vezethet, de még mindig jobb, mintha nem lenne egyáltalán tejed.

Kitartást kívánok!

És buék-t is!

2013. jan. 1. 22:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy nem elég a tejed? Mik a tünetek?

Szoptasd meg mindkét cicből, akár vissza is teheted az elsőre, aztán vissza a másodikra..., és ha még mindi éhes marad, akkor adj csak pótlást. Viszont szkítsd meg a pótlás adását néha, hogy lásd, valóban éhes- e még, vagy "csak" a szoási igényét elégíti ki, mert ha már nem éhes, attól még sajnos megehet soksok pótlást, éppen a szopási igénye miatt.

2013. jan. 2. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!