Más is volt igy? Egyszerüen nem szeretek szoptatniUtálom is magam érte.4 hónapos a babám azóta ez van. Szörnyű vagyok tudom de valamiért igy érzek. Imádom őt. Kap tápszert mert kevés a tej és olyankor ha etetem sokkal közelebb érzem magamhoz.
A kakis pelenkát szereted kicserélni? :)
Egyébként van valami oka? Durva (volt) a szülés utáni depid esetleg?
Nem akarok vájkálni, de gondolom nem volt túl boldog babakorod.
Ha nem szereted szoptatni, fejd le a tejet és add neki üvegből. Gondolod ő nem érzi, hogy utálod szoptatni? Viszont jó lenne, ha legalább részben anyatejjel lenne táplálva, azért fontos cuccok vannak benne :)
Nem lehet, hogy azért érzed magad jobban, amikor eteted, mert az valamiért jobban megy? Nyugodtabb, ügyesebb vagy, látod, hogy mennyit eszik stb... ?
Szerintem így érted, hogy akkor közelebb érzed magadhoz... mert szopi közben sokkal közelebb van/lenne hozzád (legalábbis testileg), mint etetésnél.
Minél tovább tudod szoptatni ill. kap anyatejet, annál jobb neki. A 4 hónap is szép eredmény, a 6 még több lenne, és így tovább. Igazából nincs éles határvonal, hogy mikortól "mindegy" vagy "nem fontos már" - mindig jó és előnyös. Az anyatej és a szopi pozitív hatásai dózisfüggőek: minél tovább van, annál kifejezettebbek az eredmények. Szóval adott életkort nem lehet mondani.
Nem szeretnél beszélni erről egy hozzáértővel? Hátha kiderülne, miért érzel így, és akkor talán kezelni is lehetne, ha szeretnéd. Tényleg sok minden függ a gondolatoktól - hátha csak kicsit rendet kell rakni odabent. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!