A 10 hónapos fiam még szopizik, de amelyik ciciben kevesebb van azt egyszerűen nem fogadja el. Elapadhat az egyik mellben emiatt a tejtermelés?
Szia!
A mi kislányunk 12,5 hós koráig szopizott, kb. 2 hónapos koráig mindkét mellemből, aztán csak a balból. A jobb mellemben is volt tejcsi, fejtem, amíg tudtam, de aztán pár cseppnél több sosem jött belőle, hiába volt tele a másik. Próbáltam kínálgatni neki a jobb mellemet is, de ahogy a szájához ért, érezte, hogy ez nem az "igazi" és elfordította a fejét. Nagyon féltem, hogy az egyik cicim más lesz mint a másik (formára), de ha melltartó van rajtam, egyáltalán nem látni, anélkül meg csak a férjem lát. De így sincs nagy különbség.
Most 18 hós a babánk
Általában a két mell között van különbség, nekem a bal mellem a gyengébb, a jobban mindig is több tej volt!
Azt tudod megcsinálni, hogy miközben szopik, szépen áthelyezed gyengébb melledre. Ha így sem fogadja el, akkor szoptasd csak abból a mellből, amelyiket elfogadja.
Sziasztok!
Köszönöm szépen a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!