Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek miért van ez?...

Szerintetek miért van ez? Kevés a tej? Más az oka?

Figyelt kérdés
Igény szerint szoptatok, két mellből, 2 hónapos a babám. Éjjel reggel, és este is tudok fejni, attól függően, hogy mennyit alszik, délelőtt és délután is. Viszont pár hete azt veszem észre, hogy amikor 30-60 percenként kerül a cicire, és rajta van 30-60 percet is akár, akkor előfordul, hogy elkezdi tépni, rángatni, elengedi, nyugtalankodik. Ilyenkor nekem sem jön tej, ha nyomom, vagy próbálok mellszívózni )max pár csepp). Nem indul be a tejleadó reflex? Vagy mi lehet az oka? Valakinek valamilyen ötlete van esetleg, mert kezdek teljesen kiborulni, hogy nincs elég tejem a gyerekemnek...

2012. nov. 25. 12:21
1 2
 11/13 xStefix ***** válasza:
100%

Csatlakozom a kolléganőhöz, egyetértek vele! :)

Mondjuk az én fiam még nem forog sehova se, pedig mindjárt fél éves, de ez nálunk nem elsősorban a ducisága miatt van (9+ kg), hanem mert kicsit ő is le van tapadva, mint a nővére volt. De ha ezen aggódsz, el tudod vinni egy gyógytornászhoz, aki pár mozdulat után meg tudja mondani, van-e ilyen gond vagy sincs.

2012. nov. 28. 12:07
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztató válaszokat és tanácsokat.

Megoldódni látszik a helyzet!!

2012. dec. 1. 07:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Na, ennek örülök. Csak ügyesen! :)

Valamelyik előző voltam.

2012. dec. 2. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!