Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ez miért van? (kevés a tejem)

Ez miért van? (kevés a tejem)

Figyelt kérdés
lassan 4hós lesz a picim és ma vettem észre,hogy nagyon sokára lövell be a tejem,illetve kevés jön,szerintem nem is elég neki.Egyik napról a másikra lett így,vajon mi az oka?!
2012. nov. 7. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Igény szerint szoptatod?

Miből gondolod, hogy kevés és nem elég a babának?

2012. nov. 7. 20:21
 2/4 A kérdező kommentje:
igen,ha nyügős,nem jó neki semmi,látom,h.fáradt,akkor adok neki,általában cicin alszik el.Ma állandóan szopta volna,éreztem,h.jön belőle tej de sirt,amikor nem volt több,úgy sajnálom:(
2012. nov. 7. 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Először is nyugodj meg, ne stresszelj! :) A tej szopizás közben termelődik, lehet, hogy később lövell be, de az nem jelenti azt, hogy már nincs tejed. Lehet a picid érzi, hogy jön a foga és cicin nyugszik meg. Vagy szopisztrájk. Erről itt olvashatsz: [link]
2012. nov. 8. 08:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet más miatt is nyűgös (fogzás, mozgásfejlődés újdonságai, időjárás), és azért kérezkedik cicire, mert Téged akar. Próbáld szaporítani, ha kevésnek gondolod (alkoholmentes sör, fejés, Urtica Urens homeobigyó).
2012. nov. 8. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!