Ez miért van? (kevés a tejem)
Figyelt kérdés
lassan 4hós lesz a picim és ma vettem észre,hogy nagyon sokára lövell be a tejem,illetve kevés jön,szerintem nem is elég neki.Egyik napról a másikra lett így,vajon mi az oka?!2012. nov. 7. 20:16
1/4 anonim válasza:
Igény szerint szoptatod?
Miből gondolod, hogy kevés és nem elég a babának?
2/4 A kérdező kommentje:
igen,ha nyügős,nem jó neki semmi,látom,h.fáradt,akkor adok neki,általában cicin alszik el.Ma állandóan szopta volna,éreztem,h.jön belőle tej de sirt,amikor nem volt több,úgy sajnálom:(
2012. nov. 7. 20:28
3/4 anonim válasza:
Először is nyugodj meg, ne stresszelj! :) A tej szopizás közben termelődik, lehet, hogy később lövell be, de az nem jelenti azt, hogy már nincs tejed. Lehet a picid érzi, hogy jön a foga és cicin nyugszik meg. Vagy szopisztrájk. Erről itt olvashatsz: [link]
4/4 anonim válasza:
Lehet más miatt is nyűgös (fogzás, mozgásfejlődés újdonságai, időjárás), és azért kérezkedik cicire, mert Téged akar. Próbáld szaporítani, ha kevésnek gondolod (alkoholmentes sör, fejés, Urtica Urens homeobigyó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!