4 hónapja szültem és hullik a hajam mit szedjek?
Figyelt kérdés
azért ide irtam mert szoptatok, mit szedjek iszonyat hullik a hajam :( köszi2012. nov. 22. 14:12
2/11 anonim válasza:
szerintem semmit nem érdemes
nekem 6 hónap utána egyik napról a másikra elmúlt
azóta ugyan olyan dús mint szülés előtt (1 éves a babám)
3/11 anonim válasza:
semmit. A terhesség alatt nem hullott a hajad a hormonok miatt, most hogy rendeződik a hormonháztartásod, a nem elhullatott hajszálaidat is elhagyod. Szóval szedhetsz rá bármit, - még akkor is ha elég ijesztő a kihullott haj mennyisége -, semmi sem fogja megállítani, mert a hormonháztartásod irányít. Szülés után 1 évvel rendeződik majd kb.
4/11 anonim válasza:
Szia!Én 6 hónapja szültem és nekem is kihullott a fele hajam,de azóta megállt,én gravidát szedek megint.
6/11 anonim válasza:
Nem a hajhullás miatt kimondottan, de én szedem a Gravidát+Ca+Omega+vasat, mert sajnos semmilyen tejterméket nem fogyaszthatok, amióta minden nap szedem őket, mintha kicsit csökkent volna. Vagy már kihullott aminek kellett, de durván megritkult a hajam, az tény. örülök, hogy abba fog maradni és másnak is volt így.
7/11 A kérdező kommentje:
köszi lányok, akkor vissza is nő vagy kopi leszek?:)
2012. nov. 22. 17:47
8/11 anonim válasza:
Neo-ferro-folgamma (ezt írta fel vas+ folsavnak a doki még terhesen) hiába olvastam, hogy csak az hullik ki a terhesen nem, meggyőződésem, hogy több hullt :( Amikor elkezdtem újra szedni a vasat hamar abba maradt (persze lehet, hogy ettől függetlenül maradt abba)
9/11 Gyönyörűséges válasza:
Nekem is ugyanígy volt, tartott kb 1,5 hónapig és elmúlt. A kórházban láttam kifejezetten ilyen hormonváltozásra kitalált sampont, Plantur 39 a neve de kb 2-3000 ft... hát inkább hagytam a hajam úgy ahogy volt, de jól tettem, hogy nem vettem meg, mert azóta teljesen elmúlt.
Nyugi :)
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm, jo hogy nem vagyok egyedül ugy megijedtem és ijesztő volt amennyi kihullott eddig meg még ma is fésülködésnél, ha meg kopi leszek hát vannak jo parokák :) viccet félretéve, remélem nekem is abba marad :)
2012. nov. 24. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!