Szoptatok és nagyon hullik a hajam! Csomókban jön ki, már levágattam belőle 25cm, de így is:- (nem szedek jelenleg semmilyen vitamint, nektek is volt ilyesmi? 4 hónapja szültem
Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 14:07
1/9 anonim válasza:
Szedd a Biovanne vitamint. Hajhullásra való, illetve körömerősítő is.
2/9 anonim válasza:
biovanne,plussz sok-sok vas tartalmú étel.
3/9 anonim válasza:
Nekem is 4 hónapos a babóm...és iszonyúan hullik a hajam...együttérzek :(
4/9 anonim válasza:
szülés után 3 hóval nekem is csomókban hullott, elkezdtem b vitamin komplexet szedni, vasat is nézettem, de az rendben volt, nagyjából 1,5 hónap múlva már sokkal jobb volt és már nőnek az új hajszálak is... (majd 6 hóval szülés után)
5/9 anonim válasza:
Nyugalom, el fog múlni! Nekem a gyerek 1,5 éves korára múlt el, pedig csak 1 éves koráig szoptattam. Ráadásul hosszú hajam is van, úgyhogy nagyon zavaró volt.
6/9 anonim válasza:
Szedem az Elevitet szoptatás alatt is. Nem hullik a hajam.
Lehet, hogy van összefüggés...
7/9 anonim válasza:
Nem a szoptatás miatt van. A terhesség alatt nem hullik az ember haja, ezt pótolja most be. Annak is hullani kezd pár hónappal a szülés után, aki nem szoptat. Vaskészítményt szoktak javasolni rá, ha nem múlik el néhány hónap alatt magától.
8/9 anonim válasza:
8 hónapja szoptatok, én is így voltam kb. fél évig. Aztán szép lassan elmúlt a hajhullás. Én sem szedtem vitamint, de a szervezetem jelzett: gyengültem, szédültem. ELkezdtem szedni a Béres cseppet C vitaminnal és pár nap alatt rendbe rakott.
9/9 anonim válasza:
Szia!Nekem a korall kalcium vált be,nőttek a babahajaim tőle,nem csak a hajra jó,sokminden másra,és a kislányomnak is úgy nőtt a haja ahogy a tejen keresztűlment,most második gyerekemet szoptatom és már szülés előtt megrendeltem!A keresztapám(már meghalt),de sugár és kemoterápiás kezelés alatt is szedte,és nem ment el a haja!Csak ajánlani tudom,nézz utána a neten,minden levan írva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!