Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 hónapja szültem, nem szoptat...

3 hónapja szültem, nem szoptatok de a hajam marékszámra hullik, mitől lehet, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 09:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez nem a szoptatástól függ, a terhesség alatt valószínűleg nem hullott egyáltalán, és ami akkor bent maradt, az most egyszerre távozik.

Nekem is a napokban kezdte a (szokásos) erős hullást, nekem is 3 hónapos a picim. Kb. 3-4 hónapon át szokott nekem tartani, aztán visszaáll minden a régi kerékvágásba. Sajnos emiatt nekem minden baba után rövidre kell vágatnom. :o/ De majd megnő! :o)

2012. aug. 30. 09:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudsz tenni ellene, ez a rendje szülés után. Majd megáll.
2012. aug. 30. 10:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez nagyon sok nőnél így van ilyenkor. Nekem a Hairclinic-et ajánlották. De mire léptm volna az ügyben, hogy meg is vegyem, addigra észrevettem, hogy már nem hullik annyira, és utána el is múlt magától. Az egész kb 3-4 hétig tartott.
2012. aug. 30. 10:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Szoptatáshoz semmi köze, vitaminhiányról van szó,amit a terhesség alatt a baba egészséges fejlődéséhez vont el, esetleg valamilyen szépségvitamin szedése, rendszeres gyümölcs/zöldség nagyobb mennyisége fogyasztása sokat segít!
2012. aug. 30. 10:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Nemcsak a szoptatáshoz nincs köze, a szülés utáni hajhullásnak nem vitaminhiány az oka. A hormonok, amik nagyon aktívak voltak a terhesség alatt, megakadályozták a haj normális (napi 50-100 szál) hullását, és szülés után leálltak, így a bőröd elengedi hirtelen azt a felgyülemlett mennyiséget, sokkal rövidebb idő alatt, míg nem hullt, ami ezidő alatt nem hullt ki. Ezért marékszám.
2012. aug. 30. 10:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is marék számra hullik, olyan a szőnyeg mint egy hajtenger..én elmentem dokihoz , csinált vérképet és nagyon alacsony a vasam, ez okozta nálam, kaptam maltofer tabit rá, pár hónap múlva meg ellenőrizni kell újra..szóval nem mindenkinél a terhesség utáni normális hajhullás van..én szülés után negyedik hónapban mentem el vérvételre.
2012. aug. 30. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!