3 hós a kislányom és mióta szültem nagyon hullik a hajam, sokszor a kezéből szedek ki hajszálakat, meg az ágyából is. Aggódom nehogy a szájába kerüljön. (pedig mindig összekötöm nappal) Ugye nem fulladhat meg tőle, ha véletlenül bekerül a szájába?
Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 21:27
1/5 anonim válasza:
Vizsgáltasd ki magad, vagy a hajad, mi okozza a problémát.
2/5 anonim válasza:
Én is mindig összefogtam, de mégis nem egyszer találtam hajszálat a kakiban! Akkor levágattam, mert vállig érő hajam volt, és féltem nehogy a beleiben összetekeredjen, és ne jöjjön ki.
3/5 anonim válasza:
Én is így voltam ezzel... Állandóan összefogtam. Már én is aggódtam. Állítólag hormonálisan jön elő szülés után és szoptatás alatt. Nekem egészen addig hullott ameddig meg nem jött az első havim szülés után, erre 6hónapot kellett várni. Én többször átfésültem naponta a hajam. Nálunk is előfordul párszor, hogy a kicsim szájában lógott a hajam, de szerencsére észrevettem. Nem tudom, hogy lehet-e baja tőle, de azért fő az elővigyázatosság.
4/5 anonim válasza:
Hat hós a lányom, ugyan így vagyok mint te, kiderült nem csak a szülés utáni hormonális hajhullás..hanem kóros vashiány és ezért hullik, hajat a kakijába nem találtam de férjem melkas szőrét már többször.Énis összefogom a hajam még is tele van minden vele, a szőnyeg úgy néz ki estére mint egy hajtakaró..rohadtul elegem is van emiatt, már két hónapja szedem a vasat de még mindig semmi változás.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor úgy tűnik nem én vagyok egyedül ezzel a problémával. Vérvételen már voltam, rendben van minden. Én is remélem, hogy nem kerül a szájába, nagyon vigyázok.
2012. szept. 16. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!