Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen hashajtót szedhetek...

Milyen hashajtót szedhetek szoptatás alatt?

Figyelt kérdés

2012. nov. 21. 18:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én évek óta ezzel küzdök. Éjszaka felkelek és egy deci langyos vízbe teszek egy deci SALVUS gyógyvizet , ez reggelre mindig eredményt hoz. Azért éjszaka kell bevenni, mert ilyenkor üresebb a gyomor, és jobban kifejti a hatását a víz. Ezt nyugodtan ihatod szoptatás idején is. A SALVUS vizet minden gyógynövény, gyógyszertár, és nagyobb áruház árusít, 1,5 liter 780Ft körűl van. Próbáld ki, kicsit keserű, de megszokható. Én még egy fél pohár vizet megiszok utána.
2012. nov. 24. 19:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem a doki a pezsgőkúpot ajánlotta szülés után hogy meginduljanak a dokgok. Azt mondta az teljesen biztonságos. :)
2019. szept. 9. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!