Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ti szoptatás közben mindig...

Ti szoptatás közben mindig halljátok, ha nyel a babátok?

Figyelt kérdés
Sokszor nem tudom,hogy csak játszik a mellemmel,vagy eszik is. Többnyire azért nem tudom eldönteni,mert általában csukott szemmel eszik,így fogalmam sincs,hogy épp mikor alszik el. Amikor elkezd szopizni,akkor hallom,hogy nagyokat nyel,de utána már csak találgatok.
2012. nov. 20. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Én az elejétől fogva hallottam,mert akkorákat nyelt hogy nehéz lett volna nem meghallani. :)

Ez meg is maradt nála,még így 10 hó távlatából is.

2012. nov. 20. 17:01
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Attól is függ,hogy hány hónapos a babád,mert amíg nagyon picik,addig megpihennek a nagy munka közben,belealszanak a szopiba,de szerintem minél nagyobb,annál hamarabb végez,mert várja a nagyvilág az érdekes felfedeznivalókkal..Az enyém 6 hónapos,pár perc alatt végez már,nagyokat nyel,de régebben órákat cicilt,nyelt,meg aludt is rajta.
2012. nov. 21. 09:09
 3/4 anonim ***** válasza:

7 napos a kisfiam

nekem is nehéz lenne nem hallani őt,akkorákat nyel

2012. nov. 21. 09:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!7 hetes :) aranyos találmány ez a "ciciLt" :D tetszik.
2012. nov. 21. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!