Szoptatás alatt update-zett valaki?
szia!
nyugodtan ehetsz update-es termékeket! miért is lenne baj ha nem eszel fehér lisztet és cukrot?! én márciusban szülök,de most is ilyeneket eszem,mondjuk pcos vagyok és cukros lettem most.de ezekkel az ételekkel én is jól járok és a baba is!
Szerintem az a baj, hogyha a terhesség alatt felfüggesztetted az update-t, mindenfélét ettél, és több szénhidrátot is bevittél (esetleg este is), akkor a szervezeted megvonásként fogja kezelni, ha zömében csak fehérjét viszel be. Kalóriában és minőségben is más lenne a tápanyagbevitel.
Azt tudnám elképzelni, hogy az "eredeti" update szerint étkezz, ne a később kitalált nagyon szigorú verziók szerint. 15 óráig legyen benne szénhidrát is, és egyél napi 5x (persze nem pukkadásig, csak pl. tízóraira gyümölcs, uzsonnára natúr joghurt a főétkezések mellett),hogy szinten tartsd az anyagcseréd és ne úgy értelmezze a szervezeted, hogy "éhezés" van és raktároznia kell. RR-nál ez szerintem is jórész piár-fogás, és ő évek óta élt egyfajta életvitelt, nem a szoptatás alatt kezdte el, neki az volt a megszokott.
A lelki része miatt szerintem kicsit nehéz lesz az átállás, mert fáradt, ideges, tanácstalan sokszor egy friss anya, és az endorfin-szint emelés miatt ilyenkor nagyon ki van éhezve a szervezet a szénhidrátra. Persze mindenki máshogy működik.... Szépen, fokozatosan építsd le az esetleges táplálkozási rossz szokásaidat, ne 2 nap alatt akard átreformálni az egész étkezési rendszered.
Azért csekkold folyamatosan, hogy áll a tej, és ha valamit nagyon megkíván a szervezeted, hallgass rá!
Még annyi, hogy tényleg érdemes megnézni az "összetevők" listáját, a legtöbb terméküknél kész horror, amit belepakolnak. A rendelős készételeikről nincs tapasztalatom, de pl. a kenyéren én is kiakadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!