Milyen hashajtót lehet szedni szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 09:19
1/4 anonim válasza:
Szia!Semmilyen hashajtó nem ajánlatos,mert átmegy a tejen és a kicsinek is hasmenése lesz.Én kipróbáltam,mert nem tudtam,azt a kisbabámnak olyan hasmenése volt 3 napig,alig akart elállni.De azért beszélj az orvosoddal.
2/4 anonim válasza:
Nekem azt tanácsolta az orvosom, hogy egyek 100%-os szilvalekvárt, és teljes kiörlésű dolgokat. Ezen kívül sok-sok folyadékot kell fogyasztani. A joghúrtba kevert őrölt lenmag is hatásos lehet.
4/4 A kérdező kommentje:
Kikészít ez a szoptatás.Ezt ne egyek, azt ne egyek mert fáj tőle a baba hasa, de a sok tésztától, hústól, kenyértől meg nincs székletem !Próbálok olyan termékeket venni ami teljes kiörlésű, tejtermékek,paprika paradicsom, de azt mondják kelkáposzta karfiol borsót zöldbabot nem lehet, pedig enném levesnek főzeléknek.
2009. ápr. 9. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!