Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért csinálja ezt szopi...

Miért csinálja ezt szopi közben a babám? Sír, kiköpi, utána tátog, úgy kapja be, mint aki hetek óta nem evett, szív rajta kettőt és megint kiköpi.

Figyelt kérdés
Nagyon mohó és nagyon akaratos. Nem értem miért köpi ki,ha utána sír érte. Van,hogy egy óra hosszat ezt csinálja és így nagyon elhúzódik a szopizás. Érdekes,hogy éjszaka nincs ez. Olyankor 4-5 órát alszik,felkel,eszik rendesen,aztán alszik. Ez pusztán napközbeni probléma. Van olyan is,hogy eszik,alszik egy órát és megint ciciért kiált. Gondoltam,hogy talán kevés a tejem,de akárhányszor kiköpi megnyomom és jön belőle a tej. Meg alapjáraton is csöpög,amikor épp öltözök át este,szóval szerintem nem ez a gond. De akkor mi? Teljesen el vagyok keseredve. 6 hetes a baba.
2012. nov. 17. 17:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Utolsó,ugyanez a helyzet velünk is :( elalszik,nem lehet felpiszkálni,de ha kiveszem a cicit a szájából és megmozdulok,akkor egyből szemek kinyit,rúgkapál,nyugtalan,enni akar. Cumisüvegből még soha nem evett,cumi is csak talán kétszer volt a szájában,amikor sehogyan sem akar megnyugodni.
2012. nov. 19. 11:27
 12/12 xStefix ***** válasza:

Ha nincs cumizavart okozó tényező, akkor igen, az erős tejleadás is lehet az oka.

Próbáltad ilyenkor arra a melledre tenni, amelyikben kevesebb tej van?

Illetve próbálj meg hátradőlve szoptatni, úgy a gravitáció kicsit lassítja a tejfolyást.

Ha ez a gond, az ismerős szitu, az én fiam sztájkolt is emiatt egy ideig.

2012. nov. 19. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!