El fog apadni a tejem? Kétségbe vagyok esve. Két mellből szoptatok. Tegnap és ma a kisbabám a "gyengébbik mellemből" napközben csak 50-et szív és a másik mellemet adom utána neki.
De ha a "jobb" mellemből (mert ugye mindig felváltva kezdem a szopizást) eszik, akkor leszívja a 120-at, és utána már nem kell neki a "rosszabbik", mert elég neki.
Éjjel nincs gond, mert a "rosszabbikból" is kiszív 80-100-at.
Remélem érthetően írtam le.
Ki fogod csinálni magad a méregetéssel :(
Ha rendesen fejlődik a Babácskád, nyugodt és kiegyensúlyozott, akkor biztosan elég neki a tejed, nem fog elapadni. :) Ha aggaszt nagyon a dolog, próbálj ki néhány tejszaporító praktikát (alkoholmentes sör, Urtica Urens homeobigyó, fejés)
Viszont az idegeskedés tutira nem tesz jót Nektek!
Elsővel egyet értek, annyit tennék még hozzá, hogy sok baba valamiért elutasítja hosszabb- rövidebb ideig az egyik mellet. Van, akinél ez végleges, mégis tud hosszan és kizárólagosan szoptatni egy mellből:).
Mennyi idős a babád? Izomzatilag minden rendben van vele? Melyik melled a "rosszabb"? BIztos, hogy rosszabb és nem a babád nem szereti valami miatt?
10 hetes múlt a babám. Onnan gondolom, hogy rosszabb, mert mindig kevesebbet szív ki. Ha fejem, akkor pedig látom, hogy kevesebb helyről jön belőle a tej, mint a másikból. Mellesleg a fejés nálam elég rosszul megy. Alig tudok mindig kiszívni belőle tejet :(
Amúgy kiegyensúlyozott a baba, éjjel egyszer kelünk enni, akkor is inkább én ébresztem fel. Mielőtt még leszólna vki, hogy miért keltem fel, leírom a ,hogy a gyerekdoki mondta, mert mindig picit a "sablon súly" alatt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!