Ezt a törhető sziv medált (aminek egyik fele a lánynál, másik a fiúnál van) szokták még ajándékba adni?
Figyelt kérdés
Vőlegényem most külföldön dolgozik,arra gondoltam meglepem egy ilyen medállal.Graviroztatni is szeretnék bele,de egyenlőre nincs ötletetem.(nem szimpla monogrammra gondoltam)Mondanátok tippeket?2011. szept. 28. 05:12
1/5 anonim válasza:
Én is kaptam ilyen szívet a férjemtől pár évvel ezelőtt,azóta is hordjuk mind a ketten.A graviroztatást feleslegesnek tartom,úgysem nagyon látszódna.
2/5 anonim válasza:
NYugodtan adj neki, ez nem divat kérdése, hanem kettötk ügye. Graviroztatni szerintem felesleges, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor csak nevet vagy monogramot, minden más valahogy nem passzol ehhez.
3/5 anonim válasza:
Nekünk is van,egymás neve van belegravirozva.Egy darabig hordtam de letettem,én hordtam az ő nevét.
4/5 anonim válasza:
szerintem ne legyen az a tipikus, unalmas ketté tört szív medál...
Lehet kapni olyant, hogy pl. Nap-Hold, Ying-Yang ezek is kettétörősek és mégsem sablonosak.
De ha csak a szív tetszik a Te választásod. Egy férfinek a nyakába jobban illik szerintem egy félhold, vagy egy fél kör (mondjuk Yang) mint egy fél szív. Az olyan tinis, szerintem
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!Azt mondjátok snassz a törhető sziv medál?Hát nem tudom...Láttam még,hogy létezik egy medál ami az összetartozást szimbolizálja,ez pedig a horgony.Nekem tetszik,de ezt nők is hordhatják?Mert én mindenféleképpen egyformát szeretnék.
2011. szept. 29. 06:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!