Miért csinálja ezt szopi közben a babám? Sír, kiköpi, utána tátog, úgy kapja be, mint aki hetek óta nem evett, szív rajta kettőt és megint kiköpi.
Figyelt kérdés
Nagyon mohó és nagyon akaratos. Nem értem miért köpi ki,ha utána sír érte. Van,hogy egy óra hosszat ezt csinálja és így nagyon elhúzódik a szopizás. Érdekes,hogy éjszaka nincs ez. Olyankor 4-5 órát alszik,felkel,eszik rendesen,aztán alszik. Ez pusztán napközbeni probléma. Van olyan is,hogy eszik,alszik egy órát és megint ciciért kiált. Gondoltam,hogy talán kevés a tejem,de akárhányszor kiköpi megnyomom és jön belőle a tej. Meg alapjáraton is csöpög,amikor épp öltözök át este,szóval szerintem nem ez a gond. De akkor mi? Teljesen el vagyok keseredve. 6 hetes a baba.2012. nov. 17. 17:50
1/12 anonim válasza:
Lehet, rossz az íze a tejnek. Nem jött meg a menzeszed?
2/12 A kérdező kommentje:
Nem jött meg még. Csak gyógyszert kezdtem el szedni 2 napja (azalia),de gondolom ez nem befolyásolja az ízét!?
2012. nov. 17. 18:11
3/12 anonim válasza:
Na ez érdekel, nekem is csinál ilyet, csak délután. Nem mindig, csak néha. De olyan ideges leszek ettől, nem bírok rájönni, mi a baja.
4/12 A kérdező kommentje:
Engem is idegesít,nagyon. És kételyeket kelt bennem... Nem tudok rájönni,hogy mi ez és mit tudnék tenni ellene. Állandóan elalszik a cicin meg ezt csinálja. Gyarapszik rendesen,de én alig tudok pihenni tőle és ez nagyon idegölő :(
2012. nov. 17. 21:03
5/12 anonim válasza:
Én ilyenkor felállok, sétálok vele egy kicsit és ha megnyugodott, folytatjuk.
6/12 anonim válasza:
Ugyan ez volt nálunk is. 1 hónapos volt mikor miat többször tejlázam lett majd elment a tejem. 3 hónapos volt mikor elegem lett elvittem orvoshoz mert a tàpszert is így itta. Kiderült hogy refluxos és amiatt eszik nehezen. Holnap lesz 1 éves, gyógyszert is szed de kiborulok mire megtettem.
7/12 anonim válasza:
Lehet h. azért csinálja, mert éhes nagyon, de ahogy nagy erővel megszívja, ömlik a szájába a tej, és nem tud nagyon enni.
Az én lányom is csinált ilyet, én kicsit fejtem előtte, de csak nagyon kicsit, hogy a mellbimbó körül ne legyen olyan telt a mellem, és akkor már evett rendesen.
9/12 xStefix válasza:
Cumisüveg,játszócumi, bimbóvédő?
Ha bármelyik van, akkor lehet a cumizavar jele.
10/12 anonim válasza:
Az én babám is ugyanezt csinálja, de ő hosszabb ideig szopizik, kiköpi, utána sír és tátog, visszaadom neki, szopizik 5 percig... és újra. Engem is nagyon idegesít! Na, meg állandóan elalszik közben, ha meg leteszem a kiságyba, kipattan a szeme, sírni kezd egy idő után, és rájön, hogy ő még éhes... Pár napja csinálja ezt.
3 hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!