Miert van az hogy 2 hetes kisfiam csak 10 percig szopizik
aktivan, es utana vagy bameszkodik vagy pedig elkezd sirni
ha ujbol kinalom a mellem, egy par perc mulva pedig megint
elfogadja de csak egy parat sziv, es ezt csnaljuk kb.2 oran
keresztul?
Figyelt kérdés
2 ora passziv szopizas utan meg mindig keresi a cicit. Ne mondja senki hogy nincs eleg tejem mert egy het alatt fel kilot hizott, megis mindenki azt mondja hogy nem eszik eleget es azert keres. A vege fele nagyon nehezen tud elaludni csak ugy ha a cici a szajaban van, de ilyenkor mar nem is eszik csak cumizik, es ha elalszik akkor alszik 3 orat.
Miert csinalja allandoan ezt? Mar kikeszitettek a "joakaro" csaladtagok azzal hogy ehes es azert nam alszik el, es hogy nincs eleg tejem, annyi tejem van hogy meg egy gyereket siman tudnek etetni.
Az enyém is igy kezdte 10 perc majd 5 és utána kész nem is szopizott!!!
Nem akarlak elkeseríteni !!!
Nem szeretném ha ezért lehurrogna akárki is!!
Előre szoltam!!
Köszönöm
üdv egy 6 hós baba anyukája
2009. febr. 18. 16:23
2/14 anonim válasza:
Egy kisbaba, ha rendesen,intenzíven szopizik, akkor 10 perc alatt jól tud lakni. Nem lehet, hogy fáj a pocakja annyira tele van? Büfiztesd sűrűbben. Szerintem ne "játszatok" két órán keresztül. Ha 10 perc után már csak cumizgat, akkor adjál neki egy cumit, hátha elfogadja. Vagy kínáld meg a másik melledből.Lehet, hogy az nem szimpatikus neki.
2009. febr. 18. 16:25
3/14 A kérdező kommentje:
De ha nem lehhe eleg tejem akkor hogy hizhat egy het alatt fel kilot? Nem lehet hogy egyeb baja van?
2009. febr. 18. 16:27
4/14 A kérdező kommentje:
Igen kozben faj a pocija is, es nagyon ritkan tudom megbofiztetni, de ha fel teszem a vallamra akkor megnyugszik, es utana megint szopizik egy kicsit.
2009. febr. 18. 16:29
5/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a tejeddel lenne probléma. Biztos jó zsíros és laktató.
2009. febr. 18. 16:30
6/14 A kérdező kommentje:
Mar annyira nem tudom hogy mit csinaljak:( Igen probaltam a masik mellembol is etetni de abbol sem eszik sokat.
2009. febr. 18. 16:31
7/14 anonim válasza:
16.25-ös és 30-as vagyok.
Akkor büfiztesd rendszeresebben. Biztos annyira mohón szopizza a tejet hogy rengeteg levegőt nyel. Márpedig ha 10 perc alatt végez akkor nagy az esély rá, hogy itt a bibi.
2009. febr. 18. 16:31
8/14 anonim válasza:
Minden etetésnél így megy? Még az is lehet, hogy amit te eszel az bántja a baba pocakját.
2009. febr. 18. 16:32
9/14 anonim válasza:
Ha fél kilót hízott két hét alatt, akkor biztosan elég neki a tejcsi! Lehet, hogy a pocija fáj. A babák nem tudják megkülönböztetni, hogy mitől fáj a hasa.Próbáld többször büfiztetni, masszírozni a pociját esetleg tornáztasd meg egy kicsit. Ez hatni szokott. Vannak emésztést segítő szerek és görcsoldók, amiket esetleg tudsz adni neki. Vannak olyan babák, akiknek nagyobb a szopási igényük. lehet,hogy sokan le fognak pontozni, de én hasonló helyzetben voltam és a cumi megoldotta.. a szopizásba meg nem zavart be. 5 és fél hónapja rendületlenül szopizik a kislányom. 4 gyerekes anyuka
2009. febr. 18. 16:38
10/14 anonim válasza:
az én kislányom is igy szokta a kis huncut. én néha mérem, valamikor 10perc aktív szopi után meglepően nézem hogy 120-130gr-ot is meg eszik. valamikor meg orákik huzodik, mert bámészkodik, meg ilyenek. amikor kéri cicit ad neki oda, ez alényeg, ha cumizik rajta adj neki cumit. nem hiszem hogy baj lenne a tej mennyiségével, nekem a kislányom igy 1hó alatt 1kg-ot hizott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!