Miert van az hogy 2 hetes kisfiam csak 10 percig szopizik aktivan, es utana vagy bameszkodik vagy pedig elkezd sirni ha ujbol kinalom a mellem, egy par perc mulva pedig megint elfogadja de csak egy parat sziv, es ezt csnaljuk kb.2 oran keresztul?
2 ora passziv szopizas utan meg mindig keresi a cicit. Ne mondja senki hogy nincs eleg tejem mert egy het alatt fel kilot hizott, megis mindenki azt mondja hogy nem eszik eleget es azert keres. A vege fele nagyon nehezen tud elaludni csak ugy ha a cici a szajaban van, de ilyenkor mar nem is eszik csak cumizik, es ha elalszik akkor alszik 3 orat.
Miert csinalja allandoan ezt? Mar kikeszitettek a "joakaro" csaladtagok azzal hogy ehes es azert nam alszik el, es hogy nincs eleg tejem, annyi tejem van hogy meg egy gyereket siman tudnek etetni.
Az enyem is ezt csinalta. Nalunk en sirtam, hogy biztos nincs eleg tejem. Meg tapszert is csinaltam, probaltam a szajaba tuszakolni. Szerencsere neki tobb esze volt, mint nekem, nem fogadta el. Mert nem volt ehes. Aztan vegul ugy belejottunk, hogy 7 honapos koraig tisztan anyatejes volt.
Az enyem nem fogadta el a cumit sem. Az volt a baj, hogy csak cumizni akart a cicin, viszont abbol omlott a tej a szajaba, az nem kellett neki, ezert orditott. A vegen a kisujjamat dugtam a szajaba, azt szopizta, csak ugy nyugodott meg. Ez bevalt.
Kitartas! Ha ilyen szepen hizik, akkor biztos, hogy eleg a tejcsi.:D
koszi szepen a valaszokat, nagyon megnyugtato hogy nem csak en vagyok ebben a helyzetben, bar jobb lenne nekem is masnak is ha konnyebben menne a dolog, dehat nem mindenki egyforma.
kaptunk is egy merleget, most az utolso szopizasnal lemertem hogy mennyit eszik. Hat nem hiszitek el hogy 15 perc alatt kepes volt 100 grammot szopizni, es utana nagyon sirt, kerte a cicit :) es meg 20 grammot megevett:) Hihetetlen, nem gondoltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!