A ferjem elvarna h. egy pelenka 10 oran keresztul legyen a 8 honapos lanyomon! Rettentoen zsugori pedig csak 6-7 pelust hasznalok naponta. Ti hanyat?
Nekem gyakran kakáló fiam volt :) és csak tiszta pelusba volt hajlandó elvégezni a nagydolgot:)) Így napi 6-7 fogyott.
A lányom 2-3 naponta egyszer kakál így napi 4-5 pelus ha fogy.
Szóval enm egyformák a babák:) de emlékszem én is kcist furcsállottam mikor a barátnőim kérdezték hogy hát hogy használunk ennyi rengeteg pelust egy nap...
Az általatok elhasznált pelenka mennyisége reális!
Mondd meg a férjednek, hogy ha kell vécére mennie, akkor ő is tartogassa, vagy használjon kevesebb vécépapírt! Bár tudom, ez egy kicsit keményen hangzik, de ha a gyerek kakis, akkor azt ki kell cserélni!
Éjjel rajta van 10 órát, sőt 12-t is. :o)
Nem emlékszem pontosan 8 hósan mi volt, most egy éves, napi 4-et használunk.
Nagy lányom aki már 3 éves, nem hajlandó, csak pelusba kakilni, pedig tud bilibe is, és egyébként is tök szobatiszta, na emiatt én is mérges vagyok. :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!