5 hetes a kisfiunk. Mikor fog rámnézni ha beszélek hozzá? Most teknget össze visza, néha rám, de általába máshova bámészkodik. Normális ez?
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 12:21
1/6 anonim válasza:
Normális. :) Még nem tud hosszan fókuszlálni, a férjem is ki volt ettől. Nem nézett rá, mintha mindig direkt másfelé nézett volna. Én pontosat nem tudok, de a mi leányzónk 8 hetes és már javában néz minket hosszan, sokat. :) Szerintem 1-2 hét és nálatok is beindul,aztán nincs megállás. Kitartás!
2/6 A kérdező kommentje:
köszi.
2011. jún. 20. 12:26
3/6 anonim válasza:
Kb 2 hónaposan fog fixálni, de akkor sem biztos, hogy azért néz rád mert te vagy az anyja.
Eleve most a látótávolsága kb max fél méter. Nehezen vesz észre dolgokat.
Könnyű fejleszteni egyébként mert az élénk színű dolgokat könnyen észreveszi ezért színes rongyokat célszerű az ágyrácsra kötözni. azzal majd jól eljátszik.
4/6 anonim válasza:
Én is hülyét kaptam, mert mintha direkt átnézett volna rajtam, most már javul a helyzet 9 hetesen. Apuci vagyok.
5/6 anonim válasza:
Ismerkedik a világgal! Még nem tud fókuszálni,pár hét és szemezni fog veled! :)
6/6 anonim válasza:
Az enyém pont 6 hetes volt amikor először szemeztünk :)de lehet hogy csak véletlen volt még akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!