Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Fordított cumizavar 2?

Fordított cumizavar 2?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A fordított cumizavar-os vagyok. Próbálom csak szopiztatni a 6 hetes babámat, de alig tud szívni valamicskét a ciciből. Pár korty után bealszik (torkánál, lábszárát, fejét maszírozom de nem reagál már ezekre sem). Nekem alig van tejem, de pl reggelre azért megtelik a cici, és még azt sem tudja rendesen kiszívni, hogy elég legyen a pocakjának...nem tudom, mi lesz így estére...

Sajnos semmi üveget nem fogad már el, mindegy, hogy anyatej, vagy tápszer van benne.

Röviden: se üveg, és ciciből meg nem megy. Mit csináljak, hogy valahogy kerüljön bele étel??? Meg fogok őrülni, ha nem tudok rendesen ételt adni a gyerekemnek!

2012. nov. 1. 13:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Nincs besárgulva???????Nem acetonos a lehelete?

Próbáld kortyonként kis kávés pohárból!Lehetőleg lefejt anyatejet...mindegy ha csak kevés is,de azt kapja meg!Utána meg tápszert.

2012. nov. 1. 13:14
 2/18 anonim ***** válasza:

Ha semmiböl sem fogadja el akkor ott más baj van. Mindenképpen beszélj védönövel, ha van mérleged ebben az esetben fonntos hogy anponta 1x mérjed legalább, hogy megy-e bele valami?

ès nem sír, mert a lányim mikor éhesek voltak bömböltek megállás nélkül.

2012. nov. 1. 13:15
 3/18 A kérdező kommentje:

Védőnővel tegnap beszéltem, akkor még nehezen a tápszeres üveget elfogadta, arra mondott megoldást. Ma már az sem.

Nem sárga még és nem acetonos MÉG a lehelete. Már én is arra gondoltam, hogy próbálok valahogy itatni vele egy kis kaját. (tegnap kanállal próbáltam, de alig ment bele úgy egy kevéske)

Bőg nagyon, hiszen éhes...csak negyed órákra nyugszik meg a cicin, így bealszik (mert a sírástól elfáradt). Leteszem és negyed óra múlva újra sír, mert éhes ugye.

2012. nov. 1. 13:18
 4/18 anonim ***** válasza:

Kicsi nyelve nincs letapadva????

mindegy,hogy hogy de kaját kell bele "rakni" ,ha kiskanállal,akkor kiskanállal!

2012. nov. 1. 13:20
 5/18 A kérdező kommentje:

vádőnő, doktornő látta többször is, nem mondták, hogy le lenne tapadva...én néztem, szerintem egyértelműen nincs letapadva a nyelve.

Ja azt nem is mondtam, hogy azt a picit amit sikerül kiszopiznia még egy részét ki is bukja!!!

Most végre pihen egy kicsit többet, következő evésnél cici után adom neki pohárból, vagy ha az nem megy, akkor kanállal...remélem, idővel visszatalál az üvegre, mert sajnos most már 80 ml-eket megevett, azt már nehéz belekanalazni.

2012. nov. 1. 13:22
 6/18 anonim ***** válasza:

Milyen etetőcumit használsz? Próbáltál többfélét?

Fecskendőből etetés?

2012. nov. 1. 15:22
 7/18 A kérdező kommentje:

De jó, hogy írod a fecskendőt! Én is gondoltam már rá, csak máshol még nem hallottam - de most akkor megerősítettél ebben! Köszönöm!

Aventes cumit használunk az 1-est...arra is gondoltam, hogy 2-es cumira váltani, hátha könnyebben jön és abból enne. Csak ugye legkorábban holnap tudok bármit is venni (mondjuk kis cseppentőm van, lehet az is jó).

2012. nov. 1. 16:16
 8/18 anonim ***** válasza:

Kórházban is elég gyakori, hogy fecskendőből adják a tápszert. (Sőt, a nénikémnek egy síelésnél eltört a gerince, nem mozdulhatott, a nővérek így itatták- fecskendőből.)

Akár Nurofenes adagolófecskendőt is kipróbálhatsz, vagy a hagyományosat. Jelenleg semmi más nem fontos, csak az, hogy ételt juttass a kicsibe.

Nagyon nem egyszerű a helyzeted. :(

2012. nov. 1. 16:40
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
A fecskendőt megpróbálhatod, de a 2-es cumit még ne!!!Nekem a 4,5 hónapos babámnak is nagyon folyik, úgy hogy fuldokol tőle.Meg próbálj ki esetleg más márkát-nekünk a Nukos üveg és cumi jött be.
2012. nov. 1. 18:15
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket!!!

A mostani evésnél kanalaztam a szájába az anyatejet úgy, hogy közbe ő vörös fejjel üvöltött végig...de benne van az anyatej. Remélem a következő evés egy fokkal jobb lesz :(

2012. nov. 1. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!