Mért van ennyi lány aki nem akarja szoptatni a gyerekét?
Szerencsére azért vannak ellenpéldák!
Az meg, hogy miért? Hát mert jelenleg a külsőségek a legfontosabbak, a kis libák csak azt látják a médiában, hogy a "celebanyukák" 1 hónappal a szülés után már új szilikoncicivel feszítenek, jajonganak, hogy maradt még rajtuk 37 deka és nagyon sokat kell dolgozniuk azon, hogy ezt mielőbb ledolgozzák, mert ez így gusztustalan! Főleg az lenne, ha a szoptatástól megereszkedne a mellük úristen! Inkább egyen az a gyerek műkaját! Az való neki!
Aztán meg panaszkodnak, hogy allergiás lett 1 évesen a gyerek és havonta megbetegszik valami vírustól.
Az ilyeneknek gyerekük is csak azért születik, hogy "kiteljesedhessenek az anyaszerepben is", mert ez még hiányzott az "Ő életükből". A gyerek érdekei meg magasról le vannak tojva.
Szerencsére van egy csomó anyuka, aki nem így gondolkodik, a környezetemben is többségben vannak, sokan küzdenek azért, hogy minél tovább szoptathassanak, ha nem is elég a tejük, azért amennyi van, azt nagy szeretettel adják a kicsinyüknek.
Az önzőség példája viszont futótűzként terjed, sajnos, az "ideálok" sokban tehetnek erről, de a felelősségüket persze ők sem ismerik el.
Első válaszoló vagyok - szűz vagyok, soha nem volt még pasim, még csak nem is csókolóztam. Te vagy a barom. Amúgy nem mondom biztosra, hogy lesz gyerekem.
Mondom én h nekemtámadnak a kismamik XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!