Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi baja lehet a 3hós bébimnek...

Mi baja lehet a 3hós bébimnek a 4hós üditőtől?

Figyelt kérdés
anyósomék nagyon eröltették és megkostoltattuk vele a 4 hós üccsit. Izlett neki de nem lesz gond? köszi

2012. okt. 28. 10:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
32%

Dehogy!:)

Nyugodtan kóstolgassa csak.

2012. okt. 28. 10:43
 2/16 Honorare válasza:
11%

Gratulalok az anyosodekhoz...!

Szensavas volt az ¨uccsi¨?

2012. okt. 28. 10:45
 3/16 A kérdező kommentje:
rendes baba üditő tökös meg barackos nem szénsavas
2012. okt. 28. 11:00
 4/16 A kérdező kommentje:
csak anyukám azt mondta hogy nem véletlen van rá irva hogy 4 hótól :S ezért féltem
2012. okt. 28. 11:00
 5/16 anonim ***** válasza:
74%

Utolsó! 4 hós üccsiről van szó, már hogyan lenne szénsavas!!!!????

Kérdező nyugi nem lesz semmi gond:) de azért pár hetet várjatok még:)

2012. okt. 28. 11:01
 6/16 anonim ***** válasza:
60%

Édes istenem, hogy lenne már szénsavas egy 4 hónapos gyereknek szánt üdítő?!

Semmi baja nem lesz tőle, nyugi :)

De a jövőben inkább azt tedd, amit te szeretnél, nem kell engedni senkinek, a Te gyereket, úgy csinálja mindenki, ahogy szeretné! Én is lefutottam a magam köreit a családban, most már ne félj, tiszteletben is tartja mindenki... :)

De egyébként meg gondolj arra, hogy régen már 2 hónaposan kezdték a hozzátáplálást. Ez persze nem jelenti azt, hogy ez jó, és ez a követendő, de senkinek nem lett semmi baja, mindenki felnőtt így is...

Nyugi!

Jó babázást!

2012. okt. 28. 11:01
 7/16 A kérdező kommentje:
azt mondta hogy az ö gyerekei már 3 hetesen huslevest ettek -.- akkor még 1-2 hetet várok, és ha gáz van kinyitom a szám :) köszi
2012. okt. 28. 11:12
 8/16 anonim ***** válasza:
20%
Az én kisfiam 5.-én lesz 4 hónapos, de 6 hónapos koráig eszem ágában nincs az anyatejen kívül mást is adni neki...pedig a legnagyobb nyári melegben született, de amint lett tejem, semmi mást nem kapott akkor sem, csak igény szerint szoptattam. Miért akarod, hogy ilyen hamar elkezdjen kóstolni dolgokat? Neki még aztán végképp nem alakult ki a bélflórája még talán az anyatejhez/tápszerhez sem....Lehet, hogy most nem volt gond, de később sokkal gyakoribb a korán hozzátáplált gyerekeknél az emésztési probléma.
2012. okt. 28. 12:24
 9/16 anonim ***** válasza:
46%
az én babám 3,5 hónapos,és már egy hete issza az almalevet védőnő tanácsára.nem hízott ugyanis az anytejtől kellő mértékben,ezért kezdtük el a hozzátáplálást ilyen hamar.semmi baja nem lesz az ég világon,régen is már elkezdték itatni a lveket 2-3 hónaposan.ha ízlik neki és nem ellenkezik nyugodtan adhatod neki.tízóraira add neki csak,ha esetleg valami kiütés jönne ki rajta,akkor még tudtok menni vele dokihoz.de azért írják rá az üvegre hogy 4 hónapos kortól,mert a nagy átlagot nézik.vana melyik baba még 6 hónaposan sem fogadja el.
2012. okt. 28. 12:26
 10/16 anonim ***** válasza:
62%
Honorare...úgy érzem eltévedtél.ha nem értesz semmit a témához kérlek inkább ne is válaszolj,FŐLEG NE EBBEN A STÍLUSBAN.ezzel csak saját magadat égeted.
2012. okt. 28. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!