Baj? Napi 2L colát iszok meg kb! Folyton azt kívánom meg 2 naponta a Nescafe-s 3in1 kávét tejjel. Ink. A "kávé" mint a cola? Mennyit ártok a bébimnek? (21 km)
A kóla szerintem sokkal rosszabb. ès inkább neked rossz. nem baj ha bármelyiket is iszol 1-2 pohárral naponta. a cola simán ekkora mennyiségbe pár hónap alatt is gyomor problémát okoz. ha meg évekig iszod nagyon hamar gyomorfekélyt okozhat, habár nem csak a kóla hanem minden szénsavas dolog.
inkább igyál meg napi 2 kávét mint 2 L kólát.
Aki az oldalt csinálja, annak némi szakértelme van....olvasd el a bemutatkozását is...és nyugodtan igyál mértékkel kólát, én is ittam az elsp terhességnél, és egészséges babám lett.
Az elején én is teljesen oda voltam érte. Csak cukrosat ittam, de aztán váltottam édeskésre a kilók miatt. Most mér ritkán iszom, de ha van a közelemben, nem tudok ellenállni.
IMÁDOM :)
Szerintem túl vannak misztifikálva ezek a dolgok.
Valaki itt a múltkor úgy írta, hogy : még egy tejes kávét is ivott a 25. héten, (azaz egyszer a terhessége alatt..), mintha legalább kokainozott volna terhesen.... :D
Ne parázd túl. Élvezd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!