Mekkora ruhát vegyek a bébimnek?
8 Hónapos lányom elég nagy 9 kilós, és most még éppen jók rá egy két 68-as, 74-est pár hete kezdte el hordani.
Egy hónap múlva utazunk, és szertném most megrendelni neki a nyári ruhákat. Na de mekkora méretben. Azt néztem hogy amit az utobbi héten vettem 74-est azok most jók rá. Na de akkor nem lesz jó rá pl augusztusban amikor még nagyon meleg lehet. rendeljek 80-t vagy ugy sem nöl gyorsan és maradjon a 74-es? Elég drága ruhákat veszelk neki, így elég rossz lenne ha augusztusban újabb kollekciót kellene rendelnem. De azt sem akarom hogy lógjanak a ruhák rajta, és majd csak összel legyen jó.
Mennyit nönek a gyerekek ebben a korban?
Utolsó voltam, ne haragudj, csak itt sok kismama örül, ha minél olcsóbban jut hozzá viszonylag szép holmikhoz.
Amikor elküldtem a választ, már éreztem, hogy nem kellett volna, ne vedd magadra, és ha gondolod töröltesd.
Utolsó, igen nem ez volt a kérdés. De semmi gond, én is itt sokmindenen felhúzom magamat, mert nem értem.
Èn magamnak is nagyon drága ruhákat veszek, így a bébimnek is megveszem a jó ruhákat. habár nagyon nem drága de ha 5000Ft egy kisnadrág és tetszik akkor nem teszem vissza. De vannak body-k és egyéb ruhái H&M-böl vagy más olcsobb üzletböl is, igaz használt ruhát nem veszek neki, de ha rokonoktól, barátoktól kapunk szivesen elfogadom.
Szombaton partira emntünk és vettünk egy tündéri kisruhát neki de éppen jó és 74-es. 8000Ft volt és kicsit félek hogy nem bírja ki a nyarat. hát megpróbálom a 80-t.
Egyébként az utolsó ruhák pl 68-ast már nagyon sokáig hordta. Azt vettem észre ha egy ruha jóminöségü van hogy 3 hónapot is hordta. Ès most már tovább lesz jó egy ruha. Ami rosszabb anyagból van nagyon merev vagy annyira laza hogy vagy pár mosás után kinyúlik és csúnya vagy merev és pár hetet jó rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!