Közeledvén a szüléshez egyre jobban izgat a kérdés, honnan tudom, hogy hány ml-t szopik a baba?
Nem ml-ben szoktuk mérni, hogy mennyit eszik a baba, hanem g-ban.
Leméred (persze ha lesz mérleged) a babát szopi előtt és leméred utána is.
Szerintem a helyes mértékegység a jóllakott, mosolygós baba :D
Én sosem mértem a Fiamat így sem grammban, sem ml-ben nem tudom megmondani mennyit szopizott. Viszont mindig hízott rendesen.
Azt javasalom kedves Kérdező, ha megfelelő ütemben fog fejlődni a babád, ne méregesd. Csak feleslegesen stresszelnél rajta, hogy most miért evett csak ennyit, mikor tegnap ilyenkor kétszerannyit...
Engem sem a védőnő, sem az orvos nem buzdított arra, hogy mérjem. Gondolom orvosa, védőnője válogatja. Ha rendesen fejlődik a Baba, akkor felesleges méricskélni.
Szerintem ne görcsölj már most ezen! Úgy gondolom, sok minden fejben dől el. Úgy állj hozzá, hogy kizárólag szopizni fog, Neked lesz elég tejed, Ő ügyes lesz, minden rendben lesz ekörül.
Bennem fel sem merült a terhességem alatt, hogy a Babám mást is kaphatna, mint anyatejet. Tudom, nem mindig ilyen egyszerű, de szerencsére én hírből sem ismerem az ilyen parát, hogy nem elég a tejem, mivel szaporítsam stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!