Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Amikor kibújt a baba foga...

Amikor kibújt a baba foga hogyan szoptattatok?

Figyelt kérdés

Kislányom 5hós és mostanában hogy jön a foga elkezdett néha az ínyével harapni és hát nem kellemes!

Mi lesz ha kijön a foga? szoptassak bimbóvédővel?

Vagy nem harap olyankor?mert a bimbóvédőt már most sem szereti!

Vagy elveszem majd tőle a cicit és megmondom hogy anyának fáj és utána folytatom?

2012. okt. 7. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy szoptattam, mint előtte. Persze volt, hogy ráharapott, a szemem majd' kiugrott utána. A lényeg, hogy ne ugrálj, ne vágj fura arcot, mert akkor azt hiszi jó móka és direkt harapni fogja. :) Én elvettem és mondtam, hogy ez fáj anyának. Idő kellett, de megtanulta. Egyszer volt, hogy megharapott, anyukám és a férjem pont ott voltak és elkezdtek nevetni... a kisfiam széles vigyorral a száján harapdálta utána a cicim kb. 2 hétig, mire újra leszoktattam! :) Szóval csak ügyesen!!!
2012. okt. 7. 18:29
 2/3 anonim ***** válasza:
El kell venni a cicit olyankor és nem rögtön visszaadni. Már most is ezt kell csinálni amikor az ínyével harap. Nekem is még csak az ínyével harapott már akkor elvettem tőle és nem is kapta egyhamar olyankor vissza a cicit (20 perc). Ezt 2x-3 megjátszottam, azóta már van foga is, 1x harapott, akkor miindezt megismételtük és azóta sem. 1 éves múlt.
2012. okt. 7. 18:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is úgy volt,ha harapott akkor nem kapta vissza.Néha még most is ráharap,de akkor már csak játszik a cicivel.Ha rendesen a szájában van és eszik akkor nem harap,már nem engedem a cicivel játszani így csak ritkán lep meg.
2012. okt. 7. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!