Szopi és harapás? Mit tehetnék?
Kislányom nemsokára 1éves lesz és még szopizik reggel, este, éjszaka illetve elalvásokkor(esti és du.)
2napja borzasztóan harap elalváskor és már nem tudok vele mit csinálni. Próbáltam hogy határozottan rászólok és azzal is, hogy elveszem amikor beleharap és mondom neki, hogy fáj anyának...de semmi, visszaadom szív kettőt és ismét harap. Tegnap este már együtt sírtunk :( Ma a délutáni elalváskor szintén csinálta, aztán este ismét, de most kb. csak 5-6alkalommal adtam esélyt neki, aztán természetesen ordított én meg megfogtam és megpróbáltam adni neki tápszert. Természetesen nem kellett neki(megjegyzem soha nem is kellett neki, cicifüggő a kiscsajom). Picikét hagytam sírni, de már majd meg fulladt, akkor nagy nehezen elfogadta a cumit és inkább elaludt nagyduzzogva éhen. Egyszerűen olyan tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak. Kérlek adjatok tanácsot. Ja igen, azért napközben is szeret harapni éppen ahol ér, de csak az első fáj, mert a második próbálkozásnál én is óvatosan visszaharapok és akkor már nem nagyon mer próbálkozni egy ideig(természetesen nem fájdalmasan, éppen csak az ajkaimmal harapom meg).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!