Timus1987 kérdése:
Sos mit tehetnék ha arra utal minden hogy gyulladásba van a mellem?
Figyelt kérdés
Rendszeresen szoptatok,erosen megutodott a bal mellem,tegnap ota faj,meg e gyenge erinteskor,sokszor a szoptataskor is,forro,erezn benne olyan kemeny reszt,ahova ert az utes veletlenul,belilultak az ereim,mig a masikon rendesen kekek,ezenkivul némi piros foltok is megjelntek rajta,hoemelkedesem is tobbszor van,gondolom ettol,lazasnak erzem magam .megutnie vagyis megrugnia veletlenul a fiamnak sikerult,oltoztetes kozben.2012. szept. 21. 14:52
1/6 A kérdező kommentje:
Szoptatni tudok belole,sokszor fajdalmasan,de muszaly,ha forro duzzadt az egesz felulet,gondolom hogy gyulladas lehet,vagy tejcsatorna dugulas ? Mivel kezeljem? Oda ahol ert a rugas,a mellem felso reszere,ott olyan kemenyebb duzzanat van,mint egy nagyobb csomo
2012. szept. 21. 14:57
2/6 anonim 

válasza:

Hát sajnos szét kell masszírozni. Nagyon erősen körkörösen, hátulról előre haladva. Ha nem tudod, kérd meg a védőnőt (persze ha normális), hogy segítsen, mert igen magas lázad lehet tőle. Amit nem szabad az a hideg borogatás, tudom, hogy az esne jól, de ne. Meleg borogatás mehet rá és a masszírozás erősen.
3/6 anonim 

válasza:

Előző vagyok, nálunk az volt a jó, ha apa masszírozta, mert ő jobban hozzáfért és elég erősen is masszírozta.
4/6 anonim 

válasza:

Borogasd meleg vizes ruhával a gyulladt részt, és próbáld meg kifejni. Akkor kicsit könnyebb lesz, ha közben beindul a tejleadó reflex is. Iszonyúan fog fájni, de párszor meg kell csinálni, mert belázasodsz és komolyabbra fordul a dolog.
5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom,nagyon kellemetlen,tegnap egesz nap igy voltam,még ma sem mult el,csak mar annyival jobb hogy latvanyra,ranezesre nem olyan ronda lilak sotetek az erek es kevesbbe piros.a parom olvasta a neten higy szoptatas elott a meleg jo ra,utanna meg kb 15 percig hidegborogatas,en nem tettem mert meg megfazik amellem aztan meh rosszabb lesz mint most,mindig ugyeltem ra huvos idokkor is hogy neérje a hideg,ezert eleve nem tettem hideget ra.tartottam tole.
2012. szept. 21. 15:12
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom kedves valaszolok,nagyon hasznos volt szamomra,akkor megkerem a paromat inkabb mert neki erosebb kezei vannak
2012. szept. 21. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!