6 hetes kisfiam iszonyatosan hasfájós és ezért elég nyugtalan is. Szinte egész nap fent van. Mivel tudnám megnyugtatni, ill. rábírni, hogy aludjon? Tippek?
Köszi a választ. elolvastam a cikkeket, de úgy gondolom, hogy mindennek ellenére lehetetlen egész nap kézben tartani a picit, ui. van még egy kisfiam, aki ugyanígy igényelné a törődést.
esetleg hasfájásra vmi tipp az infacolon és a szélcsövön kívül?
Szia!
Mi is hasfájósok voltunk, végig próbáltam mindent, nekünk a Gripe water vált be, és 3 hónapos korára szerencsére kinőtte.
az infacol nekünk sem jött be.
ánizsmag tea ami tuti hatásos lesz. Fél kávéskanál magot forrázz le2 dl vízzel, 2-3 percig hagyd állni és ihatja is ha kihűlt. Nekem kb. 20-30 ml-t iszik belőle délelőtt. és egész nap nyugi van. :)
Szia, nálunk segített az espumisan csepp, a sok torna, pocaksimogatás, alkaron lelógás...
Próbálgasd ezeket és tapasztald ki nálatok melyik hatásos.
(állítólag, ha anyuka sok mustárt eszik az is segít, erről még nem tudok nyilatkozni, mostanában kezdek egyre több mustárt enni és várom a fejleményeket)
8 hetes kisfiú anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!