Iszonyatosan fáj a hátam.4,5 hónapja szoptatok, ülve! Mit lehet használni?
Erre nem érdemes semmit szedni - legalább is igy értettem a használnit, mert az árt a babádnak. Viszont keress valami más helyzetet szoptatáskor, mert valószinüleg attól fáj a hátad, hogy rossz tartással ülsz közben.
Keress egy KÉNYELMES ülöhelyet, ahol hátra tudsz támaszkodni, a karodnak is van támasztéka olyan magasan, ahogy a gyereket tartod. Ugyanis ha görnyedten ülsz, meg a baba súlyát is tartod (kötben féloldalra húzódik a hátad), akkor teljesen természetes, hogy hátfájást kapsz. Esetleg a védönöt hivd el, hogy segitsen a jó poziciót megkeresni.
A beforduló bimbóra meg lehet kapni bimbóvédöt, ha azt használod, akkor gyorsan ki tudja a baba hozni, és utána lehet anélkül folytatni. Igy a fekve szoptatásnak se lenne akadályas.
Egy barátnőmnek volt iszonyatos hátfájása. A körzeti orvos beutalta gyógytornászhoz, aki mutatott neki gyakorlatokat, amiket azóta is csinál otthon.
A masszás is nagyon jó, csak sajnos drága.
És szerintem próbálkozz a fekve szoptatással, biztos belejön a babád egy idő után. Az elején az enyém se tudott fekve szopni, de egy idő óta meg már csak fekve szoptatok.
én is ezzel szenvedtem, pokoli rossz volt, nekem a terhesség alatt kezdődött, mikor megvolt már a babám, még a szőnyegre sem tudtam lefeküdni, aztán én nem is bírtam ülve szoptatni, csak fekve
én nem használtam semmit, idővel elmúlt, de több hónapig megvolt, aztán magától múlt el
de talán vmi homeós cucc biztos van rá, vagy ami tényleg jó lenne, az a gyógytorna
nekem attol mult el, hogy elkezdtem tornazn, persze nagyon kimeletesen, mert marhara fajt a hatam, derekam.
1. hanyatt fekszel a foldon, labak behajlitva, folhuzva, es dontod oket jobbra-balra, lassan.
2. negykezlab vagy, probalod a hasad behuzni lassan majd kiengedni, lassan, hasizombol.
3. hason fekszel, kezeid elore nyujtva, jobb kar es bal lab emel, majd forditva.
ilyesmi gyakorlatokat csinalj, lassan, aztan ahogy erosodsz, lehet tobbet, a lenyeg, hogy a hasizmod erosodjon. nekem ugyanez volt es 2-3 alatt sokat fejlodott. kitartas.
Én is a szopipárnára szavazok! Én még terhes voltam, mikor megvettem, akkor azzal aludtam, tök jól tartotta a hasamat. Most meg csak azzal szoptatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!