Mellszívó kérdés (? )
Arra gondoltam -és ebben a védőnő is egyetért velem-, hogy vennék egy egyszerű kézi mellszívót, és ha kell, akkor később egy jobbat/elektromosat.
Kérném a véleményeteket abban, hogy ez megfelelő-e erre a célra ( [link] vagy vegyek másmilyet? Előre is köszönöm, 33 hkm.
nem tudom, írták e már, de miért nem keresed meg a belövési pontot a mellen?
egyénként változó, de a mellbinbótól felfelé haladva a melleden van egy pont, amit ha alul és felül megnyomsz (tehát 2- vagy 3 ujjal), akkor a tej kispriccel, (lehetőleg teli cicin keresd meg).
Én nem bírtam a mellszívókat, sebes lett a mellem tőlük: egy kis kerámia tálkába ennek segítségével fejtem a tejet.
(működési el lásd tehénfejés).
humánus, belsőséges, és kímélő.
Sok sikert!
Na, köszönöm a válaszaitokat, "probléma" egyelőre megoldva, tegnap kaptam egy olyat, mint a képen, ha nem válik be, akkor kipróbálom, amiket javasoltatok. Utolsó, azt is kipróbálom majd, de a leendő gyerekorvos, és a védőnő szerint is be kell szerezzek valamilyen mellszívót, mire megszületik a pici, ezért a te alternatívád most még nem aktuális, de ment a zöld, köszönöm az ötleted!
Szép napot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!