Mellszívóval fejem a tejet, reggel és este, de csak kb.90-90 ml van. Szerintetek melyik fejést hagyjam el? A reggelit vagy az estit? (Sőt, hamarosan el is szeretném apasztani, mert ilyen kevéssel már nem szeretnék bajlódni. )
Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 20:08
1/3 anonim válasza:
Szerintem egyiket sem, én örülnék, ha ennyi lenne...ez még szerintem nagyon sok ahhoz, hogy elapaszd de a te döntésed. Én napi 3-szor fejek, plusz éjszaka és reggel szopik, de amikor fejek a kettőből jön le összesen 40 ml. Még mindig fejem mert az anyatej nagyon tápláló, ráadásul ki is spórolok a tápszer árából.Ha már nagyobb a babád 1-2 éves, akkor sem ártasz vele, ha anyatejet adsz neki és nem tehén tejet, sőt.... A kisfiam mondjuk még csak 4 hónapos. A te babád mennyi idős?
2/3 anonim válasza:
Szerintem 90 ml sok. Nekem ha lejön 10 egy fejésre, már ugrálok örömömben. Napi 30 ml-reket fejek, pedig rendszeresebben csinálom, mint te. Szóval, szerintem ez nem kevés, én nem apasztatnám el a helyedben. Amúgy, ha nem szoptatsz és nem fejsz, egy hét alatt magától is elapad a tejed.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi csajok, én is így spórolok a tápszeren, hogy tejjel egészítem ki. Régebben kb 6-700 ml volt, napi 5 fejéssel, de mostmár egyre többet megyek el itthonról, és nem tudok napközben fejni, és így (reggel-este) rendszeresítettem be. Ikrek vannak, 9 hónaposak, első perctől kezdve fejtem, de kitartok továbbra is.
Köszi a válaszokat!!
2012. aug. 17. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!