Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyukák, nekiállhatok diétázni...

Anyukák, nekiállhatok diétázni úgy, hogy a babám már csak reggel és este szopizik?

Figyelt kérdés
Eredetileg ugy terveztem, hogy addig nem fogyózok, míg szoptatok, de a kilók csak jönnek és jönnek, már 25 kg felesleg van rajtam, és nem érzem jól magamat a bőrömben, nem szeretnék még hónapokat várni a diétával.Szerintetek elkezdhetem?
2012. júl. 26. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy képzeled a diétát.

Hidd el, a legegyszerűbb megoldás az lenne, ha kiiktatnál mindenféle lisztes dolgot (kenyeret, péksüteményt, tésztát) és finomított cukrot az étkezésedből.

Mennyi idős a baba? egy éves korig még fontos a szoptatás (vagyis utána is) ha nagyon szigorú diétát csinálsz, megcsappanhat a tej mennyisége. Esetleg csinálhatnál próbanapokat, hogy észlelsz-e változást a tejtermelésben, ha nem,hajrá!

2012. júl. 26. 15:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Sajna nálam is ez a helyzet :( nemhogy fogytam szoptatás alatt, hanem még híztam is. Én is már csak reggel-este és éjszaka szoptatok. Nekem 9ésfél hónapos a babám. Az a gáz, hogy én nagyon gyenge vagyok hozzá hogy elkezdjem, mondjuk nem eszek állandóan, de. eszek egyszer, meg este mégegyszer, napközben csak néha-néha bekapok valamit. De még így sem mozdul a mérleg mutatója lefelé :( , valahogy ragaszkodnak hozzám a kilók sajnos :(
2012. júl. 26. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Én elkezdtem diétázni a babám féléves korában. Akkor még 2-3x szopizott egy nap. Betartottam a napi 5x-i étkezést (ezt órára pontosan - bár amikor tudtam). Mindent ugyanúgy ettem, de kevesebbet. Emellett a diéta mellett a babám ugyanúgy szopizott, kb. egyéves korában ő maga döntött úgy, hogy nem kell neki többé a szopi. A félév alatt volt néhány hét szünet, amikor nem diétáztam, de azért összességében a kb. 4 hónap alatt leadtam 10 kg-ot.
2012. júl. 26. 16:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja és mellette napi szinten tornáztam kb. 15 percet Rubint Rékával. Előző voltam.
2012. júl. 26. 16:06
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Fél éves a babám, hát eleve kevés a tejem, szóval nem tudom, hogy ha még kevesebb lenne a diétától mi lenne...

Én is így gondoltam, hogy csökkentem a szénhidrátot, többször eszek, megpróbálok 5x és nem 2x,és szobabiciklizek, eljárni sajnos nem tudok itthonról.Esetleg még tornázok.

Szülés után lement, ami terhesség alatt feljött, 7 kiló, viszont már terhesség előtt is volt sok feleslegem, és még erre rájött a szoptatás alatt 7 kiló.

2012. júl. 26. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!