Anyukák, nekiállhatok diétázni úgy, hogy a babám már csak reggel és este szopizik?
Attól függ, hogy képzeled a diétát.
Hidd el, a legegyszerűbb megoldás az lenne, ha kiiktatnál mindenféle lisztes dolgot (kenyeret, péksüteményt, tésztát) és finomított cukrot az étkezésedből.
Mennyi idős a baba? egy éves korig még fontos a szoptatás (vagyis utána is) ha nagyon szigorú diétát csinálsz, megcsappanhat a tej mennyisége. Esetleg csinálhatnál próbanapokat, hogy észlelsz-e változást a tejtermelésben, ha nem,hajrá!
Köszi a válaszokat!
Fél éves a babám, hát eleve kevés a tejem, szóval nem tudom, hogy ha még kevesebb lenne a diétától mi lenne...
Én is így gondoltam, hogy csökkentem a szénhidrátot, többször eszek, megpróbálok 5x és nem 2x,és szobabiciklizek, eljárni sajnos nem tudok itthonról.Esetleg még tornázok.
Szülés után lement, ami terhesség alatt feljött, 7 kiló, viszont már terhesség előtt is volt sok feleslegem, és még erre rájött a szoptatás alatt 7 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!