Mellszívó kérdés (? )
Arra gondoltam -és ebben a védőnő is egyetért velem-, hogy vennék egy egyszerű kézi mellszívót, és ha kell, akkor később egy jobbat/elektromosat.
Kérném a véleményeteket abban, hogy ez megfelelő-e erre a célra ( [link] vagy vegyek másmilyet? Előre is köszönöm, 33 hkm.
Szia!
Nekem nem jött be a link.. De ha megengedsz egy megjegyzést: a gyógyszertárban lehet kapni kézit, nem drága. Tökéletesen lehet vele fejni.
Üdv, 7 hetes baba anyukája
Akkor inkább tényleg ezt a bertonit, kinézetre olyan mint az avent.
Vagy ha lehet használt, akkor tényleg az aventet.
Én is azt használom.
Vagy látom, hogy a baba még a hasadba van, én várnék a helyedben vele, hogy egyáltalán kell e, s ha van mozdítható családtagod, majd megveszi.
A legolcsóbb egyelőre tényleg elér, amit belinkeltél, jó lesz. Ha nagyon sok a tejed, és sokat fogod használni a mellszívót, akkor érdemes az avent elektromos.
Én már bánom, hogy megvettem a kézit, mert nem jön be ez a szívóhatás, csak kézzel tudom kifejni.
Egyelőre elég ez, később pedig egy jobbat, ha szükséges, szerintem jól gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!