Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mellszívó kérdés (? )

Mellszívó kérdés (? )

Figyelt kérdés

Arra gondoltam -és ebben a védőnő is egyetért velem-, hogy vennék egy egyszerű kézi mellszívót, és ha kell, akkor később egy jobbat/elektromosat.

Kérném a véleményeteket abban, hogy ez megfelelő-e erre a célra ( [link] vagy vegyek másmilyet? Előre is köszönöm, 33 hkm.

2012. szept. 19. 11:07
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ha nem jó a kép, ilyenre gondolok: [link]
2012. szept. 19. 11:09
 2/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nem jött be a link.. De ha megengedsz egy megjegyzést: a gyógyszertárban lehet kapni kézit, nem drága. Tökéletesen lehet vele fejni.

Üdv, 7 hetes baba anyukája

2012. szept. 19. 11:10
 3/13 anonim ***** válasza:
Na pont ilyen van a gyógyszertárban, csak más színű. Egyébként én megvettem a kézit, gépit is és nem kell használnom. A baba elintézi.
2012. szept. 19. 11:12
 4/13 anonim ***** válasza:
Ezzel a fajtával nem sokra fogsz menni.
2012. szept. 19. 11:13
 5/13 A kérdező kommentje:
Hűha, máris 2 ellentétes vélemény :) Várok még válaszokat, Nektek pedig köszönöm!
2012. szept. 19. 11:18
 6/13 anonim ***** válasza:
ez pont az a dolog hogy kinek mi valik be. illetve lesz e egyaltalan szuksege ra. Szerintem jol gondolkodsz, elobb vedd meg az olcsobb kezit es ha nem valik be esetleg akkor vehetsz meg mindig egy dragabb elektromost.
2012. szept. 19. 12:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem sem jó az ilyen pupás, nekem ez semmit sem ért. Vaterán már 2-3000 ft-ért kapsz kézi Aventet, igaz használt, de az tényleg nagyon jó, sok mindenkinek bevált.
2012. szept. 19. 13:09
 8/13 anonim ***** válasza:

ez semmit nem ér.. akkor már inkább ilyet:

[link]

2012. szept. 19. 14:55
 9/13 anonim ***** válasza:

Akkor inkább tényleg ezt a bertonit, kinézetre olyan mint az avent.

Vagy ha lehet használt, akkor tényleg az aventet.

Én is azt használom.

Vagy látom, hogy a baba még a hasadba van, én várnék a helyedben vele, hogy egyáltalán kell e, s ha van mozdítható családtagod, majd megveszi.

2012. szept. 19. 16:01
 10/13 anonim ***** válasza:

A legolcsóbb egyelőre tényleg elér, amit belinkeltél, jó lesz. Ha nagyon sok a tejed, és sokat fogod használni a mellszívót, akkor érdemes az avent elektromos.

Én már bánom, hogy megvettem a kézit, mert nem jön be ez a szívóhatás, csak kézzel tudom kifejni.

Egyelőre elég ez, később pedig egy jobbat, ha szükséges, szerintem jól gondolod.

2012. szept. 19. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!