Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az aventes kézi mellszívó...

Az aventes kézi mellszívó arra is jó, hogy beindítsa a tejet? Vagy az csak a felesleg leszívására alkalmas?

Figyelt kérdés
mondanátok véleményt?kinek mire vált be?leszívta-e rendesen a tejet?beindításra is jó-e?
2012. aug. 28. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Engem megmentett egy műtéttől, az biztos.

Beindításra is jó, de a legfontosabb, hogy türelmes légy, igyál sokat.

Nekem eleinte kellett tápszerezni, most pedig már fagyasztom a "felesleget".

2012. aug. 28. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:

hát nekem a kézi mellszívó semmit sem ért.

egyenlő a nullával legalábbis nálam.

itt áll a szekrényben 2 éve még a kórházi idő alatt kaptam anyukáméktól egy elektromosat szintén Aventeset,de annyira szívta a tejet hogy szétdurrant tőle a mellbimbóm és nagyon fájt, ezt akkor lecseréltük (vagyis kicserélték) kézi mellszívóra szintén Aventesre..

hát semmit se ért. nem szívott az semmit, hiába pumpáltam nem volt vákuum..

kézzel hamarabb kifejtem mint gépi-kézivel

nagyon belejöttem a dologba sajnos mert nem szopizott a lányom így maradt a fejés mert tejem volt bőven.

szóval nekem nem vált be, lehet másnak igen..

2012. aug. 28. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
63%

kézi aventes szívóval 50l tejet adtam le,szóval nekem nagyon bevált.Nem szopizik a babám,így kénytelen vagyok fejni,pedig nem így terveztem....elején nagyon kevés tejem volt,majd ráálltam hogy 2 óránként fejtem akkor is ha nem jött semmi.Most ott tartok hogy ömlik a mellemből a tej,lassan apasztanom kellene.

Próbáltam az elektromos verziót is,gondoltam jobb lesz,mert kezdett tenisz könyököm lenni,de egyáltalán nem volt jó,sokkal lassabban szívott.

2012. aug. 28. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem szuperül bevált. Mondjuk ettem rendesen a homeobigyót is (Urtica Urens 5CH, 2*5/nap), és ettem-ittam, hogy legyen sok tejem :) Az egyik mellemnél nehezebben váltja ki a tejleadó reflexet, de már megszoktam, hogy picit tovább tart, mint a másikon :)
2012. aug. 28. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Második: szerintem fordítva tetted bele a csillagot, azért nem volt vákuum. (Tapasztalat :D)
2012. aug. 28. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!