Kinek milyen, melyik mellszívó vált be?
Én próbáltam az aventes kézit, egész jó, csak kicsit hosszú ideig tart, ha több van benne.
De próbáltam a medelás elektromosat, az olyan durva vákuumot csinált, hogy a bimbóudvaromat megtörte a szűk nyílása miat..
Köszi Mindenkinek :)!
Használtat vennétek?
Medela Mini Electric. Gépi, de nem a "nagyüzemi" változat. (A nagy Medelát a kórházban próbáltam, az tényleg borzasztó erősen szív. Ott az a fajta volt, ami orrszívó is egyben.)
Az enyémnek állítható a szíváserőssége, lehet 220V-ról, és elemmel is működtetni, kicsi, és könnyű.
Használtan kaptam, de kisterilizáltuk sterilizálóban. (Csak az a része nem sterilizálható, ahol az akkumulátora van, de azt a részt is lemostam alkohollal.)
en is kezinek aventet, elekrtomosnak medela minit hasznalok,annyi modositassal,hogy az avent mellmasszirozo parnacskajat atrakom medela tolcserre,igy meg hatekonyabb.
az avent uj,a medela csaladon belul,de hasznalt volt.
medela swing
amúgy nem is tudnék szoptatni, de ezzel nagyon meg vagyok elégedve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!