Iszonyúan fájnak a mellbimbóim. Mit tegyek?
Az első hónapban összeszorított fogakkal szoptattam.
Ez van.
Én kenegettem bimbóvédő krémmel, és az bár nem oldotta meg a helyzetet, de azért kicsit segített. Én Dm-ben vettem, de máshol is kapni, próbáld ki szerintem.
Egy idő után jobb lett, és már nem fájt úgy a szoptatás, úgyhogy csak kitartást kívánok neked!
Az első hetekben majd' kijött a szemem, úgy fájt a szoptatástól a mellem/mellbimbóm.
Egyszerűen át kell állnia a mellnek a szopi funkcióra, meg kell szokni az állandó terhelést, és ez ellen nagyon nem lehet mit tenni.
Én is kenegettem amúgy ilyen bimbóvédő krémmel vagy mivel. Attól legalább puhult a bőr, és nem fájt annyira, amikor hozzáért valami. A szopi viszont fájt hetekig. Később viszont nem volt gond, megszoktam, nem fájt. Türelem, lesz ez jobb!
Első időkben nekem is fájt,de ami nagyon jó ha továbbra is kenegeted anyatejjel szopi után és ami engem megmentett az a bimbóvédő volt!Csak akkor nem volt rajtam amikor szoptattam ugyanis észrevettem hogy hiába szoptatós melltartót hordok mégis valahogy a varrás meg az anyag kidörzsölte és attól még érzékenyebb lett mégha sebes nem is!
És ha teheted este fürdés után vagy amikor úgy van időd, hagyjad szellőzni a bimbókat!
Türelmesnek kell lenned, nekem olyan 1 hós kora körül lett jobb. Addig kenjed krémmel, én garmastant használtam. S tegyél rá anyatejet is, s szelőztesd, ha tudod.
Biztos, hogy jobb lesz majd.
Hát ez így lesz még egy kis darabig, kitartás! A melleid majd megedződnek és 2-3 hónap múlva már a kalapácsütést is bírják majd.. (jó, ez csak vicc volt)
Szóval ezt a szervezeted (mellbimbód) még nem csinálta, hozzá kell szokniuk.
Minél többet cicizik a baba, annál gyorsabban edződnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!