Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Iszonyúan ég a mellem, különös...

Iszonyúan ég a mellem, különösen a mellszívó használata után, miért?

Figyelt kérdés

8 hetes a kislányom, mára elértük, hogy csak anyatejet eszik , eleinte kellett neki esténként pótlás - ezt most úgy oldjuk meg, hogy éjjel felkelek fejni, s azt kapja meg este... ez 2 hete van így, de pár napja fejés után iszonyatosan ég a mellbimbóm, mintha lángolna és ezer tűvel szurkálnák, nem tudok visszaaludni tőle annyira fáj :( Korábban is volt ez az érzés szopiztatás után, de csak 1-2 percig , az tűrhető volt.

Mitől lehet? Esetleg van aki ugyanígy járt?

Köszönöm!

2011. aug. 15. 13:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nagyon megszívja a mellszívó.
2011. aug. 15. 13:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Én 16 hónapig csak fejtem,mert egy cseppetse akart a tejem elapni.Amyarejleadó is lettem s havi szinten elvittek 30 litert az utolsó pillanatig.De már annyira fájt éget a mellbimbóm,hogy már sírtam.Elmentem a nógyógyászhoz,aki gyógyszerrel elapasztotta.2 hónap múlva rendesen helyrejött a mellem s elapadt a tej.

A mellszívó miatt van!!!!!

2011. aug. 16. 07:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Pedig úgy örűltem, hogy sikerűlt elhagyni a tápsert, s csak anyatejet kap a kislányom, erre jön ez a pokoli fájdalom :( - de nem adom fel, ki kell bírni tudom!
2011. aug. 16. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!