Tomme Tippee kézi mellszívóról mi a véleményetek? Állítható a szívás erőssége? Most készülök venni, ezért minden hasznos információt szívesen fogadok. Mennyire erős, és mennyi időt vesz igénybe a használata, akár egy gépivel összehasonlítva?
Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 20:19
1/5 anonim válasza:
Nekem az van de nem vált be. Már rájöttem, hogy mi a baj. Nagy a mellem, és nem megfelően tudja elkapni, és iszonyat lasan, nehezen jön igy. Szenvedek nagyon. Néha elkapja normáisan, akkor pikk pakk jön, de az nagyon ritka.
2/5 anonim válasza:
első vagyok: A szívás erősége nem állítható. Amugy könnyű összeszerelni, könnyű használni.
3/5 anonim válasza:
Szerintem pedig jobb az elektromos. Könnyebb vele fejni.
4/5 anonim válasza:
Nekem a sima medela kézi mellszívó vált be a legjobban.Azon lehet állítani a szívás erősségét.
5/5 A kérdező kommentje:
Az első válaszolótól kérdezném, hogy az enyémhez képest, ami 80 i, kisebb vagy nagyobb a melled? Kérlek ne vedd tolakodásnak, tényleg nagyon fontos lenne, mert akkor nem dobnék ki rá annyi pénzt.
2010. máj. 3. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!