Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Egy hónapos babátok hány ml eszik?Nálunk ma volt a védőnő,és kiderült,h amit a babàm 1óra alatt megeszik 70ml valószínűleg kevés neki.Azt mondta adjak neki tápszert,hátha azzal elég lesz neki.De azt sztetek mikor adjam neki?Várom a hasonló helyzetben lêvők tanácsait.Nekem 4kg volt a babám,és a kórhàzban is 120ml evett.Nagy baba emiatt kellene,hamarabb és többet ennie.
2012. szept. 12. 13:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ja, és én szopi előtt pleusozok, akkor is ha kiesik a száján. mert így is bukós volt mind2 gyerek (szóval szopi után nem jó mozgatni fölöslegesen.)
2012. szept. 13. 21:37
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan csináld?

Hallgasd meg a jó tanácsokat, aztán felejtsd is el. Ha a Babád rendesen fejlődik, kiegyensúlyozott, ne hagyd magad elbizonytalanítani.

Ennyi idősen az én Fiam is sűrűn kért enni, néha meg 4-6 órát is aludt. Én nem adtam se teát, se vizet, pláne nem tápszert. Megszoptattam amikor kérte. (én is sokat bizonytalankodtam, amíg ide jutottam)

Hidd el, az anyai ösztönnél nem kell jobb tanácsadó!

És egy aranyszabály: alvó gyereket NEM ébresztünk fel!

2012. szept. 13. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!