Szerintetek rossz anya vagyok, amiért 1 hónapos babámat anyatejröl tápszerre szoktatnám?
42-nek: Végre, köszönjük!!! Szépen megfogalmaztad, egyetértünk, bár én jól le lettem pontozva többször is e kérdésnél.
Ha te is le leszel, sosem fogok itt válaszolni többet...
Tudod ki a rossz anya? Az én apai nagymamám.
...3 évig szoptatta apát, mert hogy ugye az a jó anya, aki szoptat.. Ezt azóta is hangoztatja, hogy mennyire nehéz volt, mekkora áldozatot hozott ezzel és hogy a kicsi fiacskája milyen hálátlan, mert hogy nem szereti.
Azt ugyan elfelejti a kedves mama, hogy apa csak 15 éves volt, amikor kitette otthonról egy új férfi miatt, mondván, hogy ha nem tetszik az új apád, akkor le is út fel is út. Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy a mi nevünket a mai napig tudja elsőre, pedig ketten vagyunk unokái, én a magam 32 évével, húgom 25 éve van a családba...
De szoptatott, tehát ő a szuper anya!! Nem is értem, hogy tehetsz fel ilyet kérdést???
Ne haragudj az iróniáért, kijött, olvasgattam a kommenteket.
Látom, hogy nem olyan friss a kérdésed, de mindenképp szeretnélek megnyugtatni, hogy egyáltalán nem vagy ettől rossz anya, nem ezen múlik!
Szeresd a gyermekedet, abból adj neki a legtöbbet, többet ér mint akárhány liter anyatej :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!