Mit csinálja a tejemmel? napi 1 l plusz van.
Szerintem hívd fel őket: ennyiért már lazán kijönnek!
Lehet, hogy egyszer el kell menned vizsgálatokra - de gondolj a babákra, akik kapják, és a szerencsétlen szüleikre...
Addig meg főzd bele valami ételbe a családodnak.
Egyébként nem lepődnék meg, ha legalább 100 levelet kapnál, vállalkozó szellemű fiúktól akik készek megoldani a problémát :-)
Beszélj a védőnőddel,hogy van-e olyan kismama,akinek nincs teje,vagy nem elég a teje,és vedd fel vele a kapcsolatot.Ne aggódj azon,hogy nem tudsz mit csinálni,édesanyám 3 gyereket szoptatott,és mellettünk még 4 másikat is ellátott tejjel.
Meg van valami olyan tejadó szolgálat,akik önszerveződéses alapon vannak és egymást keresik a soktejes és a tejnélküli kismamák.De vannak kifejezetten babás-mamás portálok is,ahol szerintem megpróbálhatod felvenni a kapcsolatot ilyen kismamákkal.
Szia
En ezt talaltam anyatej ugyben,szeritnem megeri elvegeztetni a vizsgalatokat,mert akkor nem csak penzt kapsz erte,es meg hazhoz is mennek a tejert,de sok pici babanak segitesz evvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!