Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csinálja a tejemmel? napi...

Mit csinálja a tejemmel? napi 1 l plusz van.

Figyelt kérdés
Már 15 l tej van a mélyhűtőben, több nem fér be. napi 1 l plusz tej van a cicimben,igyeksze minél kevesebbet fejni, de így is kénytelen vagyok legalább 500-700 ml-t lefejni, mert különben megbolondulok :). Mit tanácsoltok, mit tegyek? anyatej gyűjtőbe nem adnám be, mert semmi kedvem 20 vizsglathoz előtte, no meg időm sincs rá a babó mellett hogy azokra rohangáljak. A csapba önteni meg... rossz érzés nagyon.
2008. máj. 11. 23:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hívd fel őket: ennyiért már lazán kijönnek!

Lehet, hogy egyszer el kell menned vizsgálatokra - de gondolj a babákra, akik kapják, és a szerencsétlen szüleikre...

Addig meg főzd bele valami ételbe a családodnak.

Egyébként nem lepődnék meg, ha legalább 100 levelet kapnál, vállalkozó szellemű fiúktól akik készek megoldani a problémát :-)

2008. máj. 11. 23:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj a védőnőddel,hogy van-e olyan kismama,akinek nincs teje,vagy nem elég a teje,és vedd fel vele a kapcsolatot.Ne aggódj azon,hogy nem tudsz mit csinálni,édesanyám 3 gyereket szoptatott,és mellettünk még 4 másikat is ellátott tejjel.

Meg van valami olyan tejadó szolgálat,akik önszerveződéses alapon vannak és egymást keresik a soktejes és a tejnélküli kismamák.De vannak kifejezetten babás-mamás portálok is,ahol szerintem megpróbálhatod felvenni a kapcsolatot ilyen kismamákkal.

2008. máj. 12. 07:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia

En ezt talaltam anyatej ugyben,szeritnem megeri elvegeztetni a vizsgalatokat,mert akkor nem csak penzt kapsz erte,es meg hazhoz is mennek a tejert,de sok pici babanak segitesz evvel.

[link]

2008. máj. 12. 08:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia, beszélj a védőnőddel, vagy a gyerekdokiddal, nálunk ők megoldják fű alatt, és összhozzák azokat a kismamákat, akiknek kell ill. van felesleges tej, minden vizsgálat nélkül, bizalom kérdése.
2008. máj. 13. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!