Ha nem volt elég a két cici, meddig hagyjátok sírni, mielőtt cumisüvegből adnátok neki plusz anyatejet? Amikor a ciciből ha visszatennétek megint csak pár korty jön és újabb sírást eredményez?
Cumisüvegből lehetőleg SEMIKOR, de az első hónapokban legalábbis biztosan nem! Cumizavar!
Akkor adnék pótlást (más, szopibarát módon), ha többszöri kísérlet után is már csak minimális tej jön a mellemből és/vagy ha annyira sír a babám, hogy már mellre sem tudom tenni, se nagyon megnyugtatni más módon se. Szóval biztosan nem rögtön és azonnal.
De ilyen esetben is arra törekednék, hogy minél inkább szaporítsak, ergó minél gyakrabban szoptassak/fejjek. És folyamatos kontroll alatt tartanám a pótlás mennyiségét, hogy idővel remélhetőleg vissza tudjam csökkenteni és el is tudjuk hagyni.
Én szemszer úgy gondolom, hogy ILYEN esetben indokolt lehet a pótlás és ilyen módon elvileg "biztonságosan" lehet alkalmazni.
2 hónapos a babám, fél óra után adtam.
Milyen szopibarát technológia van? Kiskanál?
Igen, illetve a kispohár vagy csőrös, ha a kanalazás már túl lassú.
Illetve van még az SNS (Szoptanít) is, de annak kicsit nehezebb a használata és költségesebb is, úgyhogy az inkább többedik javaslat szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!