Kérheti még a cici-t, ha egyszer már elhagyta?
Júniusban volt 2 éves a kisfiam,most nyáron fokozatosan leszokott a szopizásról. Az utóbbi 1-2 hétben már csak ha véletlenül meglátja a melleimet,akkor "elkapja" 1-1 szívás erejére,de amúgy nem kéri,én meg nem kínálgatom. Szeptembertől kezdjük a bölcsibe való szoktatást..."visszaeshet" még?....és akkor lesz még tejem??
Valakinek erről tapasztalata???
Köszönöm!
...hááát köszönöm a kedves hozzászólásokat :(
Azt hittem itt segítünk egymásnak.
Szerintem teljesen normális,hogy akár egy 2-3 éves is szopizik. Nagyon boldog voltam,hogy eddig tudtam szoptatni,és az még nagyobb öröm volt számomra,hogy nem nekem kellett elvenni,hanem megért rá,és magától hagyta el.
Csak az érdekelt volna,hogy a bölcsi jelenthet-e visszaesést...
Legyen annyira szép napotok,amennyire kedvesek és segítőkészek voltatok!
Én legalább boldog vagyok és a gyerekem is....sajnállak benneteket!
Kedves Kérdező!
Szerintem örülj neki, tényleg, hogy ennyi ideig tudtad szoptatni és ő hagyta el, nem neked kellett elvenni. Én is még szoptatnám a 21 hónapost, ha nem várnám a tesót. Én választottam el, de nem volt balhé, szóval ő is érett volt már rá. (Én jobban szenvedtem miatta.)
A visszaesés szerintem viszont már rajtad múlik. Ha igényli majd, mondja, jelzi és te hagyod, akkor "visszaeshet". Most már neked kell eldöntened, hogy mi a jó neki. Ha egyszer viszont elhagyta, ráadásul magától, akkor én kitartanék emellett. Csak úgy összebújni is lehet, igazából ilyen idősen már ez kell nekik jobban. Meg nekünk, az anyukáknak is!:-)
Sok sikert a bölcsihez!
Sziasztok! ...köszönöm...és bocsánat,mert sikerült nekem is elmenni a bántás irányába...sajnos ez csak olyan veszi fel,aki amúgy is normális...az első válaszolót nem hatotta meg.
Nagyon nehezen estem teherbe,így sokszor átesek a ló túloldalára,és szeretnék mindent(SOKSZOR ERŐN FELÜL)megadni neki.
Ezért voltam kicsit tanácstalan,de ahogy telnek a napok,látom rajta,hogy eszébe se jut,és egyre nyugodtabb vagyok,hogy a bölcsi miatt se fog visszaesni. MÉg egyszer bocsánat! Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!