Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Volt aki ivott kávét szoptatás...

Volt aki ivott kávét szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 11:40
1 2
 11/18 timike26 ***** válasza:
igen ugy napi 2-3 tejes kàvèt vègig.aztàn megszultem,azota nem ittam kàvèt.se nem hiànyzik,se nem izlik....ez van.2 hos baba anyuja :))
2012. aug. 10. 14:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Reggel és délután mindig kávéztam szoptatás alatt. Semmi baja nem lett egyik gyerekemnek sem.
2012. aug. 10. 15:01
 13/18 anonim ***** válasza:

Én is 2-3 tejeskávét ittam naponta mindkét terhességemnél és a szoptatások alatt is.

Viszont nescafét iszom, tehát nem erős presszókávét.

Szerintem annak lehet gáz, aki csak ritkán iszik, aki hozzá van szokva (ezáltal valamennyire a baba is), annak nem lehet gond.

Óvatosságból először próbálj ki egy csökkentett koffeintartalmút, pl. Ricoré neszkávé.

2012. aug. 10. 16:10
 14/18 anonim ***** válasza:
Én minden reggel ittam,és iszok a mai napig is 8 hónapos a manóm még szopizik és nem volt semmi baja tőle!
2012. aug. 10. 18:54
 15/18 anonim ***** válasza:
En addig, amig kizarolag szoptattam, napi egyet ittam, reggel, aztan pedig mar kettot :-) Nem volt semmilyen hatassal a babamra sem a kave, sem pedig a tej, de ez mindenkinel mas, ezt neked kell kitapasztalni!
2012. aug. 11. 07:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is iszok kávét amikor jól esik.Olyankor nem aktívabb a babám.Nemrég olvastam valahol (talán Meglepetés újságban egy pár hónapja) hogy kutatások bebizonyították,hogy a napi 4-5 kávé fogyasztása szoptatás alatt sincs hatással a babára.
2012. aug. 11. 20:47
 17/18 anonim ***** válasza:
A kávéfüggőség tipikus jelei függőséget okoz éppúgy, mint a legtöbb drog. Amiket tapasztaltok, azok az elvonási tünetek. Azért remélem, hogy legalább egyre kevesebb kismama van, aki dohányzik. Már tudom, hogy a nikotinfüggőség is csak egy szenvedélybetegség, de ha egy csecsemőt vagy "pocakot" látok, cigarettázó anyával, indulatos leszek,
2012. aug. 26. 16:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, hogy jön ide a dohányzás? A kávéról szólt a kérdés, és a válaszok is. Lehet, hogy a kávé függőséget okoz, de ez legyen a legkárosabb szenvedélyünk... Én a babáim egészsége érdekében leszoktam a cigiről, nem iszom alkoholt, sőt még néhány fajta ételt sem fogyasztok, amióta szoptatok, már csak a kávé élvezete maradt meg nekem...

A terhességem alatt orvosi és védőnői beleegyezéssel napi két kávét ittam, mivel nagyon alacsony a vérnyomásom és szédülős vagyok. Most, hogy szoptatok, napi 1-2 kávét iszom, a második babámon sem látom, hogy ez problémát okozna.

Amúgy a kávé jótékony hatásairól is olvastam már nem egy újságcikket :)

2012. szept. 7. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!