Volt aki ivott kávét szoptatás alatt?

Én is 2-3 tejeskávét ittam naponta mindkét terhességemnél és a szoptatások alatt is.
Viszont nescafét iszom, tehát nem erős presszókávét.
Szerintem annak lehet gáz, aki csak ritkán iszik, aki hozzá van szokva (ezáltal valamennyire a baba is), annak nem lehet gond.
Óvatosságból először próbálj ki egy csökkentett koffeintartalmút, pl. Ricoré neszkávé.

Kedves utolsó, hogy jön ide a dohányzás? A kávéról szólt a kérdés, és a válaszok is. Lehet, hogy a kávé függőséget okoz, de ez legyen a legkárosabb szenvedélyünk... Én a babáim egészsége érdekében leszoktam a cigiről, nem iszom alkoholt, sőt még néhány fajta ételt sem fogyasztok, amióta szoptatok, már csak a kávé élvezete maradt meg nekem...
A terhességem alatt orvosi és védőnői beleegyezéssel napi két kávét ittam, mivel nagyon alacsony a vérnyomásom és szédülős vagyok. Most, hogy szoptatok, napi 1-2 kávét iszom, a második babámon sem látom, hogy ez problémát okozna.
Amúgy a kávé jótékony hatásairól is olvastam már nem egy újságcikket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!