Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csináljak, hogy szoptatás...

Mit csináljak, hogy szoptatás alatt beálljon a ciklusom?

Figyelt kérdés
Eddig 1x volt, egy hónapja, most napok óta görcsöl a hasam, de nem akar megjönni :( terhes nem vagyok. Mit csináljak, hogy megjöjjön végre? Régen 29 napos volt.
2012. aug. 8. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát elárulom,hogy semmit.Mert ez még jó darabig összevissza lesz,persze nem mindenkinél de a nagy átlag ezzel küzd.Játszanak a hormonok,amíg szoptatsz játszani is fognak,ha csak nem szedsz mellette fogamzásgátlót az beállítja úgy tudom.
2012. aug. 8. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
54%

szoptatás mellett nem lehet akármilyen fogamzásgátlót szedni,csak 2 félét ahol nincs 7nap szünet hanem non-stop kell szedni.

valóban nem tudsz mit csinálni, én lassan fél éve szotatok s nem jött meg még.van olyan ismerősöm aki közel másfél éve nem menstruál. szoptatás után helyrebillen a dolog ne aggdj, ez teljesen természetes h ilyen most.

2012. aug. 8. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Megnéztem, a Triregol betegtájékoztatója is azt írja,mint a szoptatás alatt "szedhető" (sok GYK-s anyuka ezt szedi szoptatás alatt szedhető címszóval)Cezarette fogamzásgátlóé, hogy kis mennyiségben át jut a tejbe!

Tehát vagy vársz,vagy fogamzásgátlót szedsz!

Nekem megvolt mind a kettő,bár nekem görcseim nem voltak... sima fogamzásgátlót szedtem,a lányomnak kutya baja. Amelyik szülés után nem szedtem,a szintén 29 napos ciklusokból tébolyda lett (1 hét,2 hét,28 nap,40 nap,28 nap jött meg.)

Üdv: 3lnys,14hkm

2012. aug. 9. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:
szia én 16honapja szoptatok elöször most 2 honapja jöt meg aztán azota se:-)
2012. aug. 11. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!