Mit csináljak, hogy szoptatás alatt beálljon a ciklusom?
szoptatás mellett nem lehet akármilyen fogamzásgátlót szedni,csak 2 félét ahol nincs 7nap szünet hanem non-stop kell szedni.
valóban nem tudsz mit csinálni, én lassan fél éve szotatok s nem jött meg még.van olyan ismerősöm aki közel másfél éve nem menstruál. szoptatás után helyrebillen a dolog ne aggdj, ez teljesen természetes h ilyen most.
Megnéztem, a Triregol betegtájékoztatója is azt írja,mint a szoptatás alatt "szedhető" (sok GYK-s anyuka ezt szedi szoptatás alatt szedhető címszóval)Cezarette fogamzásgátlóé, hogy kis mennyiségben át jut a tejbe!
Tehát vagy vársz,vagy fogamzásgátlót szedsz!
Nekem megvolt mind a kettő,bár nekem görcseim nem voltak... sima fogamzásgátlót szedtem,a lányomnak kutya baja. Amelyik szülés után nem szedtem,a szintén 29 napos ciklusokból tébolyda lett (1 hét,2 hét,28 nap,40 nap,28 nap jött meg.)
Üdv: 3lnys,14hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!