Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Manna szappanokról valakinek...

Adrika kérdése:

Manna szappanokról valakinek tapasztalat? Lehet szoptatás alatt használni, vagy nem befolyásolja?

Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 16:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem befolyásolja. Szerintem jók én használtam már ilyeneket.
2012. aug. 11. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak natúr, természetes anyagokat tartalmaznak, jobban jársz velül, mint egy propilén-glikol tartalmú tusfürdővel! Lassan egy éve én is a Mannaszappan-tól vásárolok, a kislányom jól van ;)
2012. aug. 13. 16:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Nemcsak lehet, a babának is jó, van piciknek való is (pl. levendulás-olívás). Vegyszermentes, természetes, az ekcémám elmúlt tőle, a 4 évesemnek szintén, a 8 hónaposom koszmóját is gyorsan eltüntette. Nagyon kellemes a használata, csak ki kell tapasztalni, kinek melyik jó.
2012. aug. 14. 09:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Féléves babám bőrére is ezt használtam ekcéma ellen és nagyon gyorsan rendbe tette.
2012. aug. 16. 12:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, lemaradt, bocsi. Szerintem szoptatás alatt is lehet használni, mert csak természetes anyagokat tartalmaz. De ha bizonytalan vagy benne, hívd fel őket telefonon, szívesen segítenek ebben. Én is rákérdeztem a babám miatt a biztonság kedvéért. Kedvesen válaszoltak.
2012. aug. 16. 12:46
 6/7 anonim válasza:
Ha csak természetes anyagokat tartalmaz, akkor krémmánián mért panaszkodnak rájuk olyan sokan, hogy csípi, szárítja, irritálja a bőrüket, fokozta az ekcémát az egyébként ekcéma elleni szappan stb.... Oké, nem jöhet be mindenkinek minden, de engem azért elrettentett a sok negatív kritika. Ráadásul nagyon drágák, inkább kerestem mást.
2013. márc. 21. 12:25
 7/7 anonim ***** válasza:
A Mannások írják, hogy kezdetekben felerősödhetnek a tünetek. De ez átmeneti ès egyèni kinèl mennyi ideig tart a mbőr mèregtelenítèse. Eleinte nekem is szárazabb volt a bőröm, több, mint 4 hónapba telt mire hozzászoktam a szappanhoz, de azóta mèg krèmet sem kell használnom. Tèlen sem.
2014. szept. 11. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!