Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Gyulladt mellből nem kell...

Gyulladt mellből nem kell neki a tejcsi?

Figyelt kérdés

Úgy fest összeszedtem egy jó kis mellgyulladást.Ma voltam vele dokinál,ő nem mondta,hogy ne szoptassak(direkt rákérdeztem).Próbáltam ma többször a gyulladt cicre tenni,de csak ordít.Viszont a másikból meg simán elfogadta.

Erőltessem még,vagy inkább álljak neki fejni?

Gyulladáscsökkentő mellett amúgy lehet szoptatni(Semicillin 500mg)??

2012. júl. 27. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen fejd most azonnal, ha nem szívja ki. Csak mert még rosszabb lehet a helyzet!
2012. júl. 28. 05:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Próbáld úgy szoptatni, hogy amikor valóban éhes, a gyulladt mellet kínálod először. Hátha éhesen elfogadja. Előtte kicsit megmasszírozhatod, vagy langyos vízzel lezuhanyozhatod, hogy könnyebben jöjjön a tej.

(Kitartás a mellgyulladáshoz, nekem is volt már többször, elmúlik, de tudom, hogy piszok rossz.)

2012. júl. 28. 06:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat! Próbáltam fejni,de semmi nem jön belőle.Nincs bekeményedve,tök üresnek érzem a gyulladt mellem.

Borzasztó esténk volt,egyáltalán nem akarta elfogadni egyik cicit sem;gondolom a láz miatt.

Már teljesen kivagyok fizikailag,lelkileg,mindenhogyan. :(

Adjak neki tápszert (soha nem evett még)???

2012. júl. 28. 07:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy adj neki tápszert, ha nem hajlandó szopizni, éhen csak nem hagyhatod!

Mi is jártunk hasonlóan, nem volt hajlandó szopizni, de valószínűleg nálunk az volt a gond, hogy nagyon éhes volt, és nem volt túl sok napközben benne a tejcsi, így begőzölt. És mivel borzasztó "erőszakosan" követeli ilyenkor a kaját, egyből csináltam neki tápszert és fejtem. Mostmár előre tudom mikor lesz neki elég, és mikor nem, akkor neki sem kezdünk, lefejem...

2012. júl. 30. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!