Gyulladt mellből nem kell neki a tejcsi?
Úgy fest összeszedtem egy jó kis mellgyulladást.Ma voltam vele dokinál,ő nem mondta,hogy ne szoptassak(direkt rákérdeztem).Próbáltam ma többször a gyulladt cicre tenni,de csak ordít.Viszont a másikból meg simán elfogadta.
Erőltessem még,vagy inkább álljak neki fejni?
Gyulladáscsökkentő mellett amúgy lehet szoptatni(Semicillin 500mg)??
Próbáld úgy szoptatni, hogy amikor valóban éhes, a gyulladt mellet kínálod először. Hátha éhesen elfogadja. Előtte kicsit megmasszírozhatod, vagy langyos vízzel lezuhanyozhatod, hogy könnyebben jöjjön a tej.
(Kitartás a mellgyulladáshoz, nekem is volt már többször, elmúlik, de tudom, hogy piszok rossz.)
Köszönöm a válaszaitokat! Próbáltam fejni,de semmi nem jön belőle.Nincs bekeményedve,tök üresnek érzem a gyulladt mellem.
Borzasztó esténk volt,egyáltalán nem akarta elfogadni egyik cicit sem;gondolom a láz miatt.
Már teljesen kivagyok fizikailag,lelkileg,mindenhogyan. :(
Adjak neki tápszert (soha nem evett még)???
Persze, hogy adj neki tápszert, ha nem hajlandó szopizni, éhen csak nem hagyhatod!
Mi is jártunk hasonlóan, nem volt hajlandó szopizni, de valószínűleg nálunk az volt a gond, hogy nagyon éhes volt, és nem volt túl sok napközben benne a tejcsi, így begőzölt. És mivel borzasztó "erőszakosan" követeli ilyenkor a kaját, egyből csináltam neki tápszert és fejtem. Mostmár előre tudom mikor lesz neki elég, és mikor nem, akkor neki sem kezdünk, lefejem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!